LOKALNI DERBI U MILOČAJU: Ekipama potrebni bodovi, očekuje se podrška većeg broja navijača!

Autor:

Sport

05.11.2022

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 11. kolu Raške okružne lige igra se meč u Miločaju između Miloćajca i ekipe Tavnik. Susret je zakazan za nedelju od 11 časova.

LOKALNI DERBI U MILOČAJU: Ekipama potrebni bodovi, očekuje se podrška većeg broja navijača!

Foto: FK Miločajac

Oba tima sutrašnjeg duela nalaze se u donjem delu tabele, bodovi za beg iz opasne zone su im preko potrebni.

Republika
 

Novajlija u ligi ekipa Miločajac od starta sezone ne uspeva da pronađe igru koja ga je krasila prošle takmičarske godine kada je i ostvaren plasman u Rašku okružnu ligu. U deset odigranih susreta osvojili su sedam bodova. Jedina ekipa koja je po svim parametrima u lošijem stanju jeste fenjeraš na tabeli. Sastav iz Miločaja zauzima 13. poziciju.

Na domaćem terenu ekipa igra nešto bolje, podrška publike sa tribina je uvek veliki vetar u leđa. Na svom stadionu osvojena su četiri od sedam bodova u ovoj sezoni. 

 

 

Sa druge strane centra sutra će se naći igrači Tavnika. Njihov tim od starta sezone igra po principu toplo-hladno. Nikako da se veže nekoliko dobrih rezultata. U poslednjih pet mečeva u ligi imaju tri pobede i dva poraza. Na tabeli se nalaze na poziciji 10. sa 13 bodova.

Sastav Đođra Zucovića na svom terenu igra dosta bolje, u gostima na četiri meča ima isto toliko osvojenih bodova. Na gostovanje Miločajcu stižu posle pobede protiv poslednjeplasirane ekipe.

Iz domaćeg tabora pred sutrašnji meč poručuju: 

- Očekuje nas jedna teška utakmica, i nama i protivniku trebaju bodovi u borbi za opstanak. Pozivamo navijače oba kluba da dođu na naš stadion i da navijanjem podrže svoj klub. I kao što se to uvek kaže, neka sutra pobedi bolja ekipa na terenu.

Miločajac (Miločaj) - Tavnik 

Sutra od 11 časova

Teren u Miločaju

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading