ČSK STIŽE U BAČ: Tvrđava na domaćem terenu igra dobro, ali gosti dolaze po tri boda!

Autor:

Sport

04.11.2022

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 13. kolu Područne lige Sombor ekipa Tvrđave ugostiće ČSK Pivaru. Meč se igra sutra od 13 časova.

ČSK STIŽE U BAČ: Tvrđava na domaćem terenu igra dobro, ali gosti dolaze po tri boda!

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

www

Sutrašnji duel biće između ekipa koja se nalaze na suportnim stranama na tabeli. Oba tima ulaze u meč sa imperativom pobede iz različitih razloga. ČSK juri prvo mesto na tabeli, dok ekipa Tvrđave sakuplja bodove kako bi na kraju sezone bila iznad zone ispadanja.

Republika
 

Novajlija u ligi sa devet bodova zauzima 14. mesto na tabeli. Činjenica koja može da ohrabri sutrašnji sastav Tvrđave jeste da su sve pobede od starta sezone zabeležene upravo na svom terenu. Igrači iz Bača u 12 odigranih mečeva mrežu protivnika tresli su 13 puta. Sa centra posle primljenog gola kretali su 24 puta. 

Republika

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

 

 

Sa druge strane terena sutra će se naći ekipa ČSK Pivare. Treće mesto na tabeli, pet bodova manje u odnosu na lidera je za sada pozicija koju zauzima sastav iz Čelareva. Prošle nedelje u jednom od derbija prvenstva došlo je do podele bodova sa ekipom Hajduka iz Stapara. Jedina dva poraza u sezoni sastav trenera Karakaša upisao je upravo na gostovanjima.

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

 

 

Vlado Karakaš izjavio je da će moći da računa na mlađe igrače i da psihološki momentum pred ovu utakmicu najvažniji i da će biti presudan u tome ko će odneti tri boda:

- U ovaj meč ulazimo kao apsolutni favorit, ali moram istaći da su takvi mečevi najteži za igru i da jedan takav meč i sutra očekujemo. Imamo malih kadrovskih problema, ali ovaj meč će nam poslužiti da gurnemo neke mlađe igrače i vidimo koliko su napredovali i da li mogu da odgovore svim zahtevima, što su u prethodnom meču pokazali da mogu i veoma sam zadovoljan kako je to izgledalo. Ovakvi mečevi koji su unapred dobijeni samo mogu nama na psihičkom polju da stvore veliki pritisak, ali mi kao i uvek naspram naših ambicija u ovoj sezoni idemo na pobedu.

Desno krilo ČSK-a Nebojša Zagorčić izjavio je da ih čeka jedna teška utakmica u kojoj će tim tražiti novi trijumf:

- Očekujemo pre svega tešku utakmicu, po situaciji na tabeli smo favoriti, pažnju moramo obratiti na pojedine igrače protivničke ekipe, cilj i ambicije svih nas u klubu su jasne. Poštujemo protivnika ali smo isto tako svesni veličine grba koji nosimo i kluba koji predstavljamo. Nadamo se da ćemo moći da prenesmo zamisli našeg šefa i neke stvari koje smo vežbali na treningu i donesemo sva 3 boda kući u Čelarevo.

Tvrđava (Bač) - ČSK Pivara (Čelarevo)

Sutra od 13 časova

Stadion Tvrđave

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading