MEČ PUN PREOKRETA: Na kraju se radovao domaći sastav novoj pobedi!

Autor:

Sport

01.11.2022

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 11. kolu Prve beogradske lige (grupa A) ekipa Šećeranac Ada dočekala je tim Busije. Meč je završen pobedom domaćeg sastava rezultatom 4:2.

MEČ PUN PREOKRETA: Na kraju se radovao domaći sastav novoj pobedi!

Foto: FK Šećeranac ADA

Meč između dve ekipe koje se nalaze na sredini tabele doneo nam je odličan susret.

Republika
 

Na samom startu prelepa akcija i pogodak za domaći tim. Lopta dolazi do Maksima Đurđevca koji je petom šalje do Agbabe za laganu egzekuciju i prednost Šećeranca od 1:0.

Ređale su se šanse i na jednoj i na drugoj strani, ali za sledeći gol se čekalo do 21. minuta. U pomenutom minutu gosti su izjednačili preko Bojana Kosjera.

Devet minuta kasnije gosti dolaze do totalnog preokreta i po prvi put vode na meču. Branislav Grubor strelac je drugog gol za goste.

Tri gola u prvih 30 minuta je dodatno motivisalo igrače da se nadmeću. Igralo se otvoreno, sa dosta lopti pred golmanima na obe strane.

Domaća ekipa je napadala, ali su svi pokušaji bili jalovi sve do 42. miuta. Vujica Luković trese mrežu Marunića za 2:2. To je ujedno bio i rezultat meča posle prvih 45 minuta.

Početak drugog poluvremena doneo je inicijativu igrača Šećeranca gde u 52. minutu Luković svojim drugim golom donosi prednost svom timu - 3:2 za domaćina.

Od tog momenta sastav trenera Damira Šarića pokušava da dođe opet do izjednačenja, pa i do preokreta kao u prvom delu igre, ali su napadi bili sa lošim završnim udracem.

U 70. minutu ispostaviće se na kraju konačan rezultat meča postavlja Maksim Đurđevac. Golman gostiju po četvrti put vadi loptu iz mreže, na semaforu stoji 4:2.

Ovom pobedom ekipa Šećeranca je skočila sa sedme na petu poziciju. Tim Busije je zbog poraza pao sa šestog na osmo mesto na tabeli.

U sledećem kolu Prve beogradske lige (grupa A) Šećeranac gostuje ekipi Posavac Tišma, dok Busije dočekuje na svom terenu fenjeraša na tabeli Poštar Zvezdaru.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading