ŠEĆERANAC SLAVIO NA GOSTOVANJU: Ravna gora ima za čime da žali!

Autor:

Sport

24.10.2022

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 10. kolu Prve Beogradske lige (grupa A) Šećeranac sa Ade gostovao je ekipi Ravne gore. Utakmica se igrala na stadionu Hajduka na Lionu. Gosti su slavili rezultatom 3:1.

ŠEĆERANAC SLAVIO NA GOSTOVANJU: Ravna gora ima za čime da žali!

Foto: FK Šećeranac Ada

Obe ekipe u ovaj meč ušle su pod imperativom pobede. Stanje na tabeli i rezultati od starta sezone ne pokazuju realne domete ova dva tima. 

Republika
 

 

Već u trećem minutu zatresla se mreža domaćeg sastava. Stanko Ivanišević uspeo je da prevari odbranu Ravne gore i dovodi svoju ekipu u vođstvo. Posle primljenog gola igrači trenera Đurića pokušavaju da dođu do izjednačenja, ali se Šećeranac odlično postavio.

Na desetominutnu pauzu otišlo se sa samo jednim golom. U domaćem sastavu na startu drugog poluvremena izvršene su dve izmene. U igru su umesto Miloševića i Baraća ušli Veljković i Lazić.

Foto: FK Šećeranac Ada

 

 

Sveža krv u timu Ravne gore donosi rezultat. Već u 51. minutu preko Đorđa Prlje domaći dolaze do izjednačenja. Da radost domaće publike ne traje dugo pobrinuo se Đurđevac Maksim. Igrao se 56. minut kada je pomenuti igrač gostiju iz kontra napada uspeo da savlada golmana Prokina i ponovi vrati prednost Šećerancu

Od drugog primljenog gola domaćini bacaju sve karte na napad. Pokušavali su igrači Ravne gore da opet dođu do izjednačenja, ali nije bilo izglednijih prilika pred golom Zelića. 

Gol za konačnih 3:1 u korist Šećeranca dešava se u poslednjih trenucima meča. Mladen Preradović je solo prodorom sa svoje polovine stigao do gola protivnika, vara golmana domaćina i upućuje loptu u gol koja pogađa Lazića i završava u mreži njegovog tima.

Foto: FK Šećeranac Ada

 

 

Ovom pobedom gosti sa Ade skočili su na deveto mesto na tabeli, Ravna gora je sada na deobi 12. poziciji sa još dve ekipe. U sledećem kolu Šećerancu dolazi u goste ekipa Busije, dok sastav Ravne gore gostuje fenjerašu na tabeli.

Ravna gora - Šećeranac Ada 1:3 (0:1)

Ravna gora: Prokin, Jugović, Barać (od 74' Lazić), Stojanović, Baranin, Nikolić, Prlja, Čvorović, Milošević (od 46' Veljković), Savić, Bašanović (od 46' Vasiljević).

Šećeranac Ada: Zelić, Mladenović, Piljević, Agbaba, Karić, Mićić, Luković, Preradović, Đurđevac, Protić, Ivanišević (od 88' Jelisavčić).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading