Derbi 12. kola Vojvođanske lige - grupa Jug, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

28.10.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hajduk (Divoš) - Sloga (Erdevik) (nedelja, 30. oktobar, 13:30)

Derbi 12. kola Vojvođanske lige - grupa Jug, samo na Xtip Stream-u!

Foto: MerkurXtip

Još pre početka sezone znalo se da Hajduk i Sloga imaju najveće ambicije, i da će se uz novosadski Indeks i možda timove iz Inđije i Rume boriti za prvo mesto. Posle 11 kola, predviđanja se obistinjuju u velikoj meri. Hajduk iz Divoša je prvi na tabeli i ima tri boda više od Sloge iz Erdevika, a mala je razlika do trećeplasiranog i ostatka timova iz prvih pet.

Republika

 

Divošani su jedini do sada neporaženi tim i zasluženo na vrhu, ali su u poslednja tri kola čak dva puta odigrali nerešeno i tim iz Erdevika je smanjio zaostatak na svega tri boda. Njihov direktni deul mnogo toga bi mogao da pokaže, pa možda i odluči.

Ako Hajduk pobedi na domaćem terenu, napravio bi još veću zalihu u odnosu na najbližu pratnju, a ostavio Erdevičane u problemu, dok bi pobeda Sloge izjednačila stvari na samom vrhu, ali i dozvolila ostalim ekipama da se dodatno približe i da imamo neverovatno zanimljivo prvenstvo do poslednjeg kola.

Poslednjih pet sezona ova dva tima vode velike borbe u ovoj ligi, a čini se da je došao trenutak da jedan od njih ode u viši rang. U poslednjih 10 mečeva, zabeležili smo tri pobede Hajduka, četiri pobede Sloge i tri podele bodova. Prošle sezone na meču u Divošu bilo je 1:1.

U nedelju, 30. oktobra od 13:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite derbi meč u Vojvođanske lige – grupa Jug, između Hajduka iz Divoša i Sloge iz Erdevika.

 

 

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na našem sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading