LIDER STIŽE U DOLINU ŠEŠIRA: Kaluđerica pamti prošlu sezonu i želi sva tri boda sada!

Autor:

Sport

28.10.2022

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 11. kolu Prve beogradske lige (grupa C), lider na tabeli gostuje ekipi Velika Krsna. Meč se igra u nedelju od 14 sati.

LIDER STIŽE U DOLINU ŠEŠIRA: Kaluđerica pamti prošlu sezonu i želi sva tri boda sada!

Foto: FK Kaluđerica

FK Kaluđerica

Jedan od najzanimljivijih duela 11. kola Prve beogradske lige (grupa C) odigraće se u Velikoj Krsni! Biće ovo derbi kola pored meča između Vrčina i Vinče.

Republika

 

O gostujućem timu se nema šta specijalno reći. Kaluđerica je ubedljivo prva ekipa na tabeli sa pet bodova više i mečom manje u odnosu na prvog pratioca. Sastav trenera Aleksandra Žakule je početkom meseca osvojio i trofej u kupu OFS Grocka. Što je još jedan pokazatelj da rezultati ove sezone nisu slučajni. 

U nedelju će lidera u "Dolini Šešira" ugostiti ekipa Velike Krsne. Domaći sastav u predstojećem duelu igra dosta promenjivo od starta sezone. Dve pobede, jedna podela bodova i čak šest poraza dovoljno je za samo devetu poziciju na tabeli. Trenutno je ekipa u nizu od tri poraza. Na domaćem terenu od starta sezone u tri odigrana meča imaju jednu pobedu i dva poraza.

Republika

Foto: FK Kaluđerica

 

 

U ostalim rubrikama pored bodova takođe dominira Kaluđerica. Čak 45 puta tresli su mrežu protivnika igrači Žakule, uz samo šest primljenih pogodaka. Pet puta golman Kaluđerice vadio je loptu iz mreže na gostovanju, a samo jednom na domaćem terenu. 

Velika Krsna od starta sezone 2022/2023 daje, ali i prima malo golova. 13 puta su igrači trenera Gorana Obradovića pogodili protivnički gol. Njihov golman savladan je do sada 20 puta.

Prošle sezone ove dve ekipe su igrale dosta zanimljive mečeve. U jesenjem delu prvenstva Velika Krsna je remizirala na svom terenu, rezultat je bio 0:0. Kaluđerica je na proleće kao domaćin bila ubedljiva sa 3:0.

Velika Krsna - Kaluđerica

Nedelja, 30. oktobar od 14 časova

Teren u "Dolini Šešira"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading