KALUĐERICA DO VRHA NAPUNILA MREŽU RABROVCA: Marković čak deset puta vadio loptu iz mreže!

Autor:

Sport

23.10.2022

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 10. kolu Prve Beogradske lige (grupa C) Kaluđerici na megdan došla je ekipa Rabrovac. Gosti su meč završili sa čak 10 golova u svojoj mreži.

KALUĐERICA DO VRHA NAPUNILA MREŽU RABROVCA: Marković čak deset puta vadio loptu iz mreže!

Foto: FK Kaluđerica

Brojčano stanje na terenu na samom meču moglo je da nagovesti debakl gostujuće ekipe. Rabrovac je došao na duel sa liderom sa samo devet igrača. Od samog starta Kaluđerica je krenula silovito ka golu gostiju.

Republika
 

 

Do 20. minuta mreža Markovića tresla se pet puta. Aleksandar Stojković je uspeo do 17. minuta da upiše het-trik. Tri gola za nešto više minuta postigao je i Jovan Anakijev. Pored njih u prvom poluvremenu rezultat su povećavali Radibratović i Krivokapić.

Na poluvreme se otišlo sa visokih 8:0. Posle pauze domaći igrači su nastavili po starom. Rezervista Radović u 47. minutu postiže gol za 9:0. Konačan rezultat na meču postavlja Bajić u 52. minutu. Gosti tri minuta kasnije ostaju sa šest igrača na terenu pa glavni sudija svira kraj meča.

 

Ovom pobedom Kaluđerica nastavlja svoj niz pobeda. Pet bodova više u odnosu na drugoplasirani Vrčin uz meč manje je svakako odlična pozicija za plasman u viši rang, a tek smo na trećini prvenstva. Sastav iz Rabrovca je i pored poraza ostao na 11. mestu Prve Beogradske lige (grupa C).

Kaluđerica - Rabrovac 10:0 (8:0)

Kaluđerica: Stoiljković (od 46' Vračar), Zdravković, Stanković, Janković, Eraković, Stefanović (od 46' Radović), Krivokapić, bajić, Stojković (od 46' Lazarević), Anakijev, Radibratović.

Rabrovac: Marković, Savić, Ranisavljević, Janković, Vujić, Blagojević, Ćosić, Pavković, Arsić.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading