DERBI POLUSEZONE: Lider stiže u Jagnjilo na megdan Šumadiji!

Autor:

Sport

30.09.2022

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za vikend se igra meč koji su mnogi simpatizeri Prve Beogradske lige (grupa C) čekali. Kaluđerica ide na megdan ekipi Šumadije, meč se igra u nedelju od 15:30.

DERBI POLUSEZONE: Lider stiže u Jagnjilo na megdan Šumadiji!

Foto: Srbija sport/printscreen

Lider na tabeli iz Kaluđerice je odlično počeo novu sezonu. Pet mečeva i isto toliko pobeda uz 28 data i samo četiri primljena gola je razlog za optimizam u redovima gostujućeg tima za nedeljni duel.

 

Kaluđerica je gotovo svake sezone bila u samom vrhu tabele, dosta puta je i držala prvu poziciju u toku sezone ali je na kraju uvek plasman u viši rang izborila druga ekipa. Ove sezone tim je ojačan na svim poljima i prvi pravi ispit za plasman u viši rang ih očekuje za vikend protiv Šumadije.

Tim iz Jagnjila je takođe dobro počeo sezonu, sa skorom 4-1-0 nalaze se na drugom mestu sa dva boda manje u odnosu na lidera. Kao i ekipa Kaluđerice i domaćin nedeljnog susreta važi za stabilnu i dobru ekipu.

Rezultati prethodnih sezona obe ekipe kao i njihov završni plasman na tabeli pokazuje da će direktan duel biti veoma zanimljiv i da nas očekuje pravi fudbalski spektakl. Nedeljni meč će biti duel najjačeg napada lige sa 28 pogodaka (Kaluđerica) i najbolje odbrane lige sa samo dva primeljena gola (Šumadija).

Prošle sezone dueli ovih ekipa su otišli domaćinima susreta, Kaluđerica je na svom terenu dobila sa 6:1, a Šumadija na svom sa 2:1. Obe ekipe u meč ulaze sa ciljem da pobede, lideru bi tri boda značila dodatno odvajanje u odnosu na pratioce, dok bi Šumadija pobedom preuzela prvo mesto na tabeli.

- Prva beogradska liga - grupa C, 7. kolo:

Gročanski fudbalski klub - Vis

Velika Krsna - Vrčin

Dunavac - Zaklopača

Šumadija 1962 - Kaluđerica 1969

Hajduk Kamendo - Vinča

Rabrovac - Pudarci

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading