JEŽEVICA ŠOKIRALA LIDERA: Rampi prvi poraz skinuo i lidersku poziciju!

Autor:

Sport

24.10.2022

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 10. kolu Zlatiborske okružne lige igran je derbi meč između Rampe i Ježevice. Uspeli su gosti da iznenande i da put Velike Ježevice odnesu sva tri boda. Domaćin je izgubio meč rezultatom 1:2.

JEŽEVICA ŠOKIRALA LIDERA: Rampi prvi poraz skinuo i lidersku poziciju!

Foto: FK Ježevica

Tvrda utakmica od samog starta, teren nije bio u najboljem stanju pa je otežavao da se razvije igra na obe strane. Već u 12. minutu peh za gostujući sastav. Iz igre je morao Pešić kojeg je zamenio Lađevac. Upravo rezervista Lađevac šokira domaću publiku samo četiri minuta kasnije od ulaska na teren.

Republika
 

Odlična akcija ekipe Ježevica krunisana je golom koji je postigao igrač koje je pre samo četiri minuta ušao u igru. 1:0 za goste, šok za domaću publiku. 

I u domaćem sastavu izmena već u prvom poluvremenu. Savić Bojan ulazi sa klupe, a ranije na tuširanje ide Jovičić. Posle primljenog gola igrači Rampe kreću ofanzivnije ka golu Nestorovića koji je danas bio posebno raspoložen za odbranu svog gola. Ostavili su domaći više prostora na svojoj polovini što ih je koštalo novog primljenog gola.

Igrao se 29. minut kada je Bojan Šmakić posle odlične akcije gostiju duplirao prednost na 2:0. Minut posle gola nova izmena u domaćem sastavu. Vesić izlazi iz igre, menja ga Cvijović. Do poluvremena nije bilo promene rezultata. Rampa je bila u deficitu od dva gola.

 

U drugom poluvremenu totalna dominacija domaćina. Ređaju se opasne prilike pred golom Ježevice, ali lopta neće u gol. Gostujući sastav se opredelio da pre svega sačuva svoju mrežu, i ukoliko se stvori prilika zapreti iz kontra napada. 

U 60. minutu domaći tresu mrežu i smanjuju na 2:1. Strelac gola za Rampu bio je Bojan Stojković. Posle datog gola domaći pritiskaju još više, nije htela domaća publika da se pomiri da će doživeti prvi poraz od starta sezone.

Do kraja meča lopta je većinu vremena bila na polovini gostiju, ali su igrači Ježevice organizovani branili svoj gol i uspeli su u tome. Ježevica je digla rampu u Požegi, i ide kući sa tri boda!

Rampa je ovim porazom spala na drugo mesto na tabeli, Ježevica je ostala na petoj poziciji i sada je na samo tri boda zaostatka za liderom, ekipom Poleta iz Rasne.

Rampa - Ježevica 1:2 (0:2)

Rampa: Varagić, B. Cvijović, Mladenović, B. Vesić (od 30' M. Cvijović), Cicović, Nedeljković, Mutavdžić, Stojković, Pavlović, Jovičić (od 27' Savić), V. Vesić.

Ježevica: Nestorović, Mitrašinović, Đorđević, Gavrilović, Brašnjević, Šmakić (od 88' Đurović), Pešić (od 12' Lađevac (od 64' Vukotić)), Jovanović, Borović, Topalović, Volić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading