Derbi susret Vojvođanske lige – grupa Sever, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

22.10.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladost (Bački Petrovac) – Vrbas (nedelja, 23. oktobar, 14:30)

Derbi susret Vojvođanske lige – grupa Sever, samo na Xtip Stream-u!

Foto: MerkurXtip

Posle prvih 10 odigranih kola situacija se iskristalisala na vojvođanskom Severu jer za sada Bratstvo iz Prigrevice igra isključivo po svojim notama i jedina sa maksimalnim učinkom juriša ka Srpskoj ligi. Zatim su tu dva klastera sa po 19, odnosno 17 osvojenih bodova koji će do kraja čini se igrati za drugo mesto jer, kako sada stvari stoje, teško da neko može da zaustavi Prigrevčane.

 

Vrbas je drugi na tabeli, ispred Mladosti iz Turije i Sloge iz Čonoplje, a Bajša, Mladost iz Bačkog Petrovca i Preporod iz Novog Žednika ih prate sa dva koraka zaostatka. Vrbašani će u ovom kolu u Bački Petrovac, na poslovično teški teren na kom su u prošlosti padale velike ekipe, a ulog je pomenuta druga pozicija. Vrbas je vezao dve pobede, dok su Bačkopetrovčani porazom od vodećeg Bratstva prekinulo niz od tri trijumfa.

U nedelju, 23. oktobra od 14:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite derbi meč u Vojvođanske lige – grupa Sever, između Mladosti iz Bačkog Petrovca i Vrbasa.

 

 

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na našem sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading