Derbi Opštinske lige Inđija-Irig-Stara Pazova obeležila sjajna atmosfera: Gosti na krilima navijača deklasirali velikog rivala! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

05.09.2022

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atmosfera kakva se retko viđa i na utakmicama daleko višeg ranga.

Derbi Opštinske lige Inđija-Irig-Stara Pazova obeležila sjajna atmosfera: Gosti na krilima navijača deklasirali velikog rivala! (FOTO, VIDEO)

Foto: Privatna arhiva/m_buzaas

Prethodnog vikenda startovali su i mečevi u ligama najnižeg ranga. Već na startu Opštinske lige Inđija-Irig-Stara Pazova odigran je lokalni derbi u kojem su se sastale ekipe Vojvodine Neradin i 27. oktobra iz Šatrinca.

 

Gostujuća ekipa je ostvarila ubedljiv trijumf rezultatom 6:0, ali ono što je posebno privuklo pažnju svih prisutnih na igrališu u Neradinu jeste atmosfera koju su napravili navijači gostujuće ekipe.

Uz baklje, dimne bombe i pesmu koja je trajala svih 90 minuta fudbalske predstave navijači kluba iz Šatrinaca vodili su svoju ekipu do ubedljivog trijumfa i prve prvenstvene pobede. Zasigurno se može reći da klub sa ovakvom podrškom zaslužuje i mnogo viši rang takmičenja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika Sport (@nizelige5)

 

- Rezultati 1. kolo Opštinske lige Inđija-Irig-Stara Pazova:

Borac (Jarkovci) - Planinac (Rivica) 1:5

Dunav (Novi Slankamen) - Sloga (Maradik) 0:0

Vojvodina (Neradin) - 27. oktobar (Šatrinac) 0:6

Slobodna u prvom kolu bila je ekipa Sloge iz Krnješevca

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading