HOĆEMO VRH TABELE I SRPSKU LIGU: Golman Hajduka iz Divoša nema dilemu!

Autor:

Sport

05.09.2022

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divoš, mirno mesto na fruškogorskoj strani Srema živi za svoj fudbalski klub - Hajduk.

HOĆEMO VRH TABELE I SRPSKU LIGU: Golman Hajduka iz Divoša nema dilemu!

Foto: Privatna arhiva/Miloš Ranđelović

U aktuelnoj sezoni, fudbaleri Hajduka nakon četiri odigrana kola šepure se na liderskoj poziciji Vojvođanske lige "Jug" i sa punim pravom mogu se nadati i uspehu zvanom Srpska liga Vojvodina.

 

U prethodna četiri meča, mreža Hajduka samo jednm se zatresla. To je pošlo za rukom jedino fudbalerima novosadske Slavije, a sigurno najzaslužniji za trenutno ostvarenje, jeste golman ove ekipe Miloš Ranđelović koji je za portal "Republika.rs" upoznao sportsku javnost sa dosadašnjom svojom karijerom:

- Prve fudbalske korake sam napravio u svom rodnom selu Knićaninu. Put me je dalje vodio u zrenjaninski Radnički i Proleter 2006, nakon čega je usledio poziv beogradske Crvene zvezde. Kao član crveno-belih dva puta sam odlazio na pozajmice, a zatim je usledio poziv sa Detelinare od ekipe RFK Novi Sada 1921. Među "Kanarincima" provodim godinu i po dana i osvajam tri trofeja, Kup Novog Sada, prvo mesto u Vojvođanskoj ligi grupa "Jug" i kup Vojvodine. Nakon Novog Sada usledio je poziv iz Hajduka i sada sam trenutnu tu.

Ranđelović nam je objasnio i razloge prihvatanja poziva Hajduka:

- Kada je stigao poziv iz Divoša, razgovarao sam sa čelnicima kluba. Uspostavili smo zajedničke ambicije i ciljeve. Planovi kluba su jasni, a to je vrh tabele i ulazak u Srpsku ligu grupa Vojvodina odnosno treći rang takmičenja.

Foto: Privatna arhiva/Miloš Ranđelović

Miloš Ranđelović - Hobotnica iz Divoša

 

Za sada u Divošu funkcioniše sve kako se samo može poželeti. Ipak, jasno je da golman Miloševih kvaliteta može stremiti i višim rangovima srpskog fudbala:

- Trenutno sam samo fokusiran na prvenstvo i Hajduk iz Divoša, a za dalje ćemo videti kako vreme bude pokazalo - nema dilemu Miloš Ranđelović.

Treba napomenuti da je u vikendu za nama ekipa Hajduka iz Divoša pred svojim vernim navijačima savladala Slobodu iz Donjeg Tovarnika rezultatom 2:0, a već u narednom kolu Vojvođanske lige "Jug" sledi jedan od derbija ovog ranga takmičenja. Hajduk će gostovati u Rumenci, ekipi Jedinstva koja trenutno sa dva boda manje zauzima četvrtu poziciju vojvođanskog juga.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading