"KO SVE IMA DECU, JA ĆU BITI OTAC ZA PRIMER"! Evo šta je još Car rekao Aleksandri, ona počela da se smeje!

Autor:

Zadruga

05.03.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešio da donese velike promene!

"KO SVE IMA DECU, JA ĆU BITI OTAC ZA PRIMER"! Evo šta je još Car rekao Aleksandri, ona počela da se smeje!

Foto: ATAImages

Bivši učesnik rijalitija Zadruga i budući tata Filip Car redovno se čuje sa Aleksandrom Nikolić, a sada joj je tokom razgovora rekao da će biti otac za primer, iako mnogi u to sumnjaju. On joj je preko video poziva rekao da jedva čeka da drži bebu u naručju, pa se sada trudi da se obezbedi svaka sitnica kako bi beba imala sve što treba nakon što dođe na svet.

Foto: Instagram.com

Filip Car i Aleksandra Nikolić cekaju bebu

 

- Filip i Aleksandra sada dobro zarađuju, oboje imaju dosta novca što od reklama, što od drugih poslova, ali treba razmišljati na duže staze. Filip je sad rekao Aleksandri da je ubeđen da će biti otac za primer. Hoće da nađe stalni posao jer ne zna koliko dugo može da se živi od reklama, tako da sad gleda kako da se i to reši. Rekao je Aleksandri: "Hoću da nađem dobar posao i da budem najbolji otac na svetu! Ko sve ima decu, ja ću biti otac za primer. Mnogi su se smejali kad sam to rekao, ali kada se zainatim sve će da dođe na svoje - rekao je Car, a Aleksandra se smejala, pa je tu malo došlo do rasprave.

Sve se međutim brzo rešilo, pa su nastavili da prave planove za budućnosti.

Inače, Filip Car ima dobru zaradu već neko vreme jer je prihvatio da na društvenim mrežama reklamira kockarnice.

Foto: ATA Images, youtube.com/RTV Pink Official

Filip Car i Aleksandra Nikolić cekaju bebu

 

Aleksandra, za razliku od Cara, na svom Instagram profilu najčešće ima emotivne objave, pa je tako i sinoć okačila snimak sa ultrazvuka, na kojem se jasno vidi koliko je beba narasla.

Filip umesto da se tome raduje i pokaže koliko željno i on iščekuje svoje prvo dete, on u moru svojih objava na razne teme, pored toga što reklamira kockarnicu, ostavlja utisak kao da je smoren i nesrećan u životu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading