"DETE ĆE NAJVIŠE DA BUDE KOD MENE!" Carev poznanik otkrio šta Hrvat namerava da uradi kad se ALEKS PORODI! Ovo su šok-detalji! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.02.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvat smislio plan koji planira da predoči Aleksandri!

"DETE ĆE NAJVIŠE DA BUDE KOD MENE!" Carev poznanik otkrio šta Hrvat namerava da uradi kad se ALEKS PORODI! Ovo su šok-detalji! (FOTO)

Foto: Instagram.com, youtube.com/RTV Pink Official

Kako je naš portal prvi pisao, Filip Car i Aleksandra Nikolić sastaće se za nešto manje od dve nedelje kako bi se dogovorili oko priznanja deteta, a sada se oglasio Carev prijatelj. On kaže da će Filip tražiti od Aleksandre da dete više bude kod njega, nego sa njom, iako je normalno da nakon rođenja mora svaku sekundu da provodi s majkom.

- Filip hoće da bude najbolji otac na svetu. On to sad svima priča, ali nije svestna toga da beba ne sme da se odvaja od majke nakon rođenja. Sad priča drugarima: "Biću najbolji otac na svetu. Sa Aleks hoću da se dogovorim da dete bude više kod mene. Mislim da će da pristane jer svakoj ženi posle porođaja treba odmor - otkriva nam izvor koji je insistirao da mu ime ne objavljujemo. 

Foto: TikTok Printscreen

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 

Podsećamo, Filip sa Aleksandrom planira tajno da se sastane, kako bi se uživo dogovorili oko svih detalja. 

- On je prevrtljiv, varao je već nekoliko puta, zbog čega su bili u jezivim svađama i na distanci, pa ona mora dobro da razmisli kako će sa njim da brine o bebi. Ona zna da nekad na Filipa ne može da se osloni, ali ova situacija ne može da čeka. O svemu pričaju, ali još uvek nemaju konkretan plan vezan za to u kakvom će definitivno odnosu da budu kad se rodi beba - rekao nam je sagovornik.

Pobednica "Zadruge 6", uskoro će se ostvariti u ulozi majke, a svoje fanove i pratioce na društvenoj mreži Instagram redovno obaveštava o svom stanju.

Nedavno je otkrila i da polako sprema torbu za porodilište. Sa svojim pratiocima je podelila peškire i pidžamu koju je kupila za boravak u bolnici nakon porođaja.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading