NEĆU DA SAMOJ SEBI UNIŠTIM ŽIVOT! Anđela Šparavalo svesna krize u koju je upala! Evo šta će da uradi roditeljima! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.02.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Elite smislila novu taktiku!

NEĆU DA SAMOJ SEBI UNIŠTIM ŽIVOT! Anđela Šparavalo svesna krize u koju je upala! Evo šta će da uradi roditeljima! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđela Šparavalo

Učesnica Elite Anđela Šparavalo kaže da je svesna haosa koji je napravila njena veza sa Bojanom Pavlović, pa će, ako uskoro izađe iz rijalitija, sa njima ozbiljno da popriča kako bi uspela da smiri situaciju. Ona se poverila cimerima u dnevnoj sobi rečima da će verovatno da ima ozbiljan razgovor, ali da ne zna u kom smeru sve može da poteče.

- Svesna sam toga da su moji roditelji besni na mene. Znam preko pisama i šta mi misle i kakva je situacija. Sve samo zakomplikovala i nije mi jasno kako će sve ovo da se odvija u budućnosti. Ono što znam jeste da ću sa roditeljima da popričam ozbiljno kad izađem. Posadiću ih na stolice i reći ću im da me dobro saslušaju. Kako je moguće da svi mogu da naprave greške u životu, a ja ne. Mora i meni nešto da se oprosti, ne može ovako. Neću sebi da uništim život - rekla je takmičarka, koja nije želela da pominje Bojanu, s kojom je skoro raskinula vezu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo

 

Podsećamo, otkako su Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo uplovile u emotivnu vezu desili su se mnogi problemi, a najveću pažnju privlače reakcije Anđeline porodice. Njeni majka i otac žestoko vređaju Bojanu i prete da će se odreći deteta, ali i rade sve što je u njihovoj moći kako bi unišili tu vezu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

 

Nedavno se za medije oglasila u Bojanina sestra, kako bi dala o svoj sud o haosu koji je ovaj ljubavni odnos napravio u spoljnom svetu, pa je isto bila jednako gruba, ali je istakla da uvek podržava sestru i njenim izborima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Melanija

26.02.2024 11:10

Ona da posadi u stolice one koji su je napravili, devet meseci u utrobi nosile, zajedno sa njome sve dečje bolesti preležali, odgajili, odhranili, oblačili, školovali, vaspitavali, mazili i pazili... I još misli da je u pravu što je ko krmača prosula vagan iz kojeg su je hranili.