JANJUŠ STANIJU I ASMINA VIDI U BELOJ KUĆI: Pokazao šta stvarno misli o Aneli, svi ostali ZABEZEKNUTI!

Autor:

Zadruga

10.02.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji košarkaš priznao da mu smeta Ahmićkina sujeta, pa je strpao u isti koš sa bivšim i starletom koja joj ga je preotela.

JANJUŠ STANIJU I ASMINA VIDI U BELOJ KUĆI: Pokazao šta stvarno misli o Aneli, svi ostali ZABEZEKNUTI!

Foto: printskrin

U "Eliti" je održana anketa u kojoj su učesnici imali zadatak da izaberu tri najsujetnije osobe u Beloj kući.

Marko Janjušević Janjuš  iznenadio je sve kada je najsujetnijim proglasio trio od kog dvoje uopšte fizički i ne boravi na imanju u Šimanovcima. Ljubavni trougao zbog kog je njegova rijaliti-devojka uopšte i aktuelna u rijalitiju Janjušu je očito trn u oku, iako je prokomentarisao još dve ženske osobe koje u kući smatra veoma sujetnim. 

- Sujetna je jako Milena jer je provalila da se Žana druži sa Samirom, pa je zato napala. Tri najsujetnije osobe su Alibaba, Stanija i Aneli. To su tri najsujetnije osobe u ovoj kući - rekao je Janjuš, dok je Aneli to iskulirala i napravila sledeći izbor:

Prvo mesto Boža, drugo Marija Malivuk, treća Terza.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, Facebook, ATAImages, Pixabay

Marko Janjušević Janjuš Staniju i Asmina vidi u Beloj kući

Anđelo Ranković je imao malo duže izlaganje, jer je hteo da obrazloži svoj odabir.

- Ivan Marinković, Jelena Ilić i Matora. Ivan s obzirom na to da čovek živi rijaliti. Jelena jer je sama pričala da je tukla muža, Matora priča sama za sebe. Ona je najsujetnija kada se pomenu sat, kola i hotel u koji ja smem da idem. Smatram da je zbog toga sujetna, da ne navodim zbog Anite - rekao je Anđelo.

Dok je Janjušev fokus na Ahmićkinoj sujeti, na njegovu sujetu se koncentrisala Maja Marinković koja je detaljno opisala zašto misli da je on najsujetniji.

- Prva osoba koja je sujetna je Janjuš, on je jako sujetan jer prošle sezone, kada je plasman u pitanju, kada je bio 8. mesto, nije mogao da podnese, pa je u studiju napljuvao sve osobe koje su bile ispred njega. On ove sezone ne bira sredstvo da bude priča, on nije sposoban da bude jedinka u riajalitiju, nego mora da bude u ljubavnom odnosu, jer je to neka priča - izjasnila se Maja, a Miljana joj je postavila potpitanje:

- Majo da li ti smatraš da Janjuš nije jedinka za sebe kada se pravio, da li misliš da ne bi isplivao na površinu da se sprda, da sa Urošem tera cirkus, da li misliš da on nije sposoban kao jedinka?

Republika

Foto: printskrin

Maja Marinković oplela po bivšem

Marinkovićka joj je rado odgovorila, pa nastavila sa nabrajanjem najsujetnijih osoba.

- S obzirom da je on rekao sam da nije sposoban da funkcioniše kao jedinka. On je kao osoba zanimljiv, harizmatičan. On je kao osoba muška jako lak, on ne stavi neke stvari kao prioritet, nego po cenu svega on mora biti sa nekom ženom. Kada je izašao, napolju je video koliko je Aneli omražena u narodu i potencirao je, znači da mu je proradila sujeta i ne može da se nosi sa tim. Druga osoba sujetna je Aneli, pokazala je sujetu prema meni, kada se Janjuš vratio. Do tada smo bile u skroz korektnim odnosima, davala sam joj savete kako da ona pristupi svom partneru, dok ona nije videla moje ponašanje. Sujeta se vidi kada potenciraš materijalne stvari u odnosu sa Asminom, Stanijom. Šta mene boli uvo ako neko ima rolex, živi u Majamiju. Treća osoba je Marija Malivuk, ja ne mogu da shvatim kada su ovde teme u pitanju, da postoji tolika sujeta, može da kaže šta misli, ali ona uskače - zaključila je Maja. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading