ASMINA SESTRA PRIJAVILA POLICIJI: Došle su dve žene iz socijalne službe... Aneli van sebe zbog ćerkice Nore!

Autor:

Zadruga

01.02.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićka otkrila zašto strepi da ćerku ostavi sa ocem, pa iznela do sada nepoznate detalje iz njihovog zajedničkog života.

ASMINA SESTRA PRIJAVILA POLICIJI: Došle su dve žene iz socijalne službe... Aneli van sebe zbog ćerkice Nore!

Foto: youtube.com/Pink, facebook

Učesnica "Elite" Aneli Ahmić otkrila je da je njenog bivšeg muža Asmina Durdžića sestra prijavila policiji. 

Naime, tokom emisije "Pitanja gledalaca" povela se priča o starateljstvu nad njihovom ćerkicom Norom, pa je ona navela zašto ne smatra da je sigurno da dete ostavi sa njim.

Foto: printskrin

Aneli Ahmić iznela praljav veš bivšeg supruga

- Asmin je prijavljivao ranije svoju sestru, davno nešto. Bili smo u Bosni i kada je bila njihova svađa ona je nas prijavila, na granici nas je isto prijavila. Da li je jutro posle odmah ili dva dana posle, imali smo kameru i videli smo dve žene, znali smo da su iz socijalne službe. Spavale smo ja i Nora, on je gledao kameru. Došle su dve žene, otvorili smo vrata. Prvo su žene provirile kroz vrata, nisu htele ni ući, jer su videli kakav je stan. Ona je navela da je stan neuredan i da je dete maltretirano. Nisu žene htele ni ući, Asmin im je rekao da uđu, Asmin je probudio Noru, ova žena je uzela Noru i igrala se sa njom, on se pomirio sa sestrom naravno, oni zarate na krv i nos. Njima je to normalno - rekla je Aneli.

Foto: printskrin

Marko Janjušević pravdao Aneli da nije sponzoruša

Zatim je Marko Janjušević Janjuš dobio pitanje šta je to novo saznao o Aneli zbog čega je sada voli još više nego ranije, a on je odgovorio:

- Mogu da kažem ako mi ona da - rekao je Janjuš.

- Meni je suludo da se priča o tome ovde, hoću njemu da postavim pitanja. Nisam 50 posto priče ispričala, ja nisam nikakva sponzoruša. Ljudi ako imaju imalo mozga skontaće, ja mogu samo sa njim o tome da pričam i njemu da postavim pitanja - rekla je Aneli.

- Opralo bi to da je ona sponzoruša - rekao je Janjuš.

- Videli bi po njegovim odgovorima da li ja pričam istinu ili ne - rekla je Aneli.

- Ona je neko ko nije gledala pare, i ona je donosila, čak mu je u par navrata pomogla kada su u pitanju pare - zaključio je Janjuš.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading