IMAO JE TRAGEDIJU, A UŠAO DA FEJKIRA LJUBAV: Osman Karić nikad surovije urnisao najveće FOLIRANTE Elite!

Autor:

Zadruga

27.01.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić za Republiku dao sud o haosu Aneli i Asmina, ali i vezi Anite i Anđela!

IMAO JE TRAGEDIJU, A UŠAO DA FEJKIRA LJUBAV: Osman Karić nikad surovije urnisao najveće FOLIRANTE Elite!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Osman Karić

Jedna od glavnih tema u rijalitiju “Elita” je odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, ali i problemi koje one ima sa bivšim partnerom Asminom Durdžićem, sa kojim se, kako je sama navela u Beloj kući, bori za starateljstvo nad ćerkom Norom.

Mi smo tim povodom kontaktirali Osmana Karića, koji je pre par dana imao priliku da upozna Asmina jer je bio gost u njegovoj TikTok emisiji “Kralj Elite”. Osman je poznat po svojim komentarima i oštrom jeziku, а sad je otkrio kako gleda na ovu situaciju o kojoj bruji Bela kuća, ali i javnost i mediji.

- Neko sam ko se bavi rijalitijem od samog početka, imam dovoljno iskustva, jer sve što radim i čime sam se bavio u životu gledao sam da radim perfektno, što znači da sam perfekcionista. Da, sa Asminom sam se čuo veče pre nego će doći u moju kuću gde je bio moj gost u radio-emisiji "Kralj Elite". Obzirom da se do tada nije oglašavao, bila mi je čast što je meni dao intervju. Asmin je rekao dosta toga u svoju odbranu što se tiče celokupne situacije sa Aneli. Na narodu je da da svoj sud da li on govori istinu ili ne. Janjuš, čovek koji je ušao u rijaliti da fejkira ljubav i vezu da se sprda, a svi dobro znamo kakvu je tragediju imao, za mene nije dobar čovek - poručio je Osman.

Republika

Foto: Tv Pink, ATA Images

Aneli i Janjuš, Asmin Durdžić

On je promomentarisao i ljubavnu vezu Anđela Rankovića i Anite Stanojlović, pa dao svoj sud o ponašanju Jovane Tomić Matore i otkrio da li po njemu ona glumi žrtvu, kao što se u velikom broju komentariše na društvenim mrežama.

- Anđelo ušao u nameri da osvoji Anitu, znao je da će mu ona biti lak plen. Oboje fejkiraju, za sada to dobro rade. Videćemo u nastavku šta će biti i koliko će sati ostati u vezi u spoljnjem svetu ,ako budu u vezi. Matora ne glumi žrtvu, dobija pitanja voditelja i naroda i brani se koliko može. Koliko ja vidim Matora je u ovom slučaju iskrena, što ne bih rekao za ovaj lažni ljubavni par - govorio je Osman Karić za Republiku.

Republika

Foto: Pink

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (7)

Loading
Devet

27.01.2024 15:22

Asmin ne zeli kcerku jer da zeli ona bi bila kod njega.Aneli ne moze da odrzava vlastitu higijenu,ne zna da kuva,ne cisti,ona nema kriterijuma kada su msukarci u pitanju bila bi i sa Zmajem od Bosne,kada se pijana nabijala Slobi,Munji malom predsjedniku se isto nudila onda sve je jasno o kakvoj zeni je tu rijec.

Odgovori 14 3
Melanija

27.01.2024 17:20

Videćemo Osmane kada uđe u Elitu tvoj sin nasilnik koga si mitom i uticajem oslobodio dugogodišnje robije. A, možda ga Željko i ne pozove jer je i tebe otpisao zbog toga. Da majci oduzmeš dete ko si bre ti Osmane?

Snezana

27.01.2024 18:35

@Melanija - Nije rekao da ce da oduzme dete. Ajmo istinu da pricamo. Nije rekao to! Po prvi put se slazem sa ovim covekom sve, od reci do reci. Janjus i Aneli su mnogo losi. Matoru mnogo napadaju sa pitanjima i novinari i gledaoci. Voditelji isto. Pa nije ona ovog puta kriva. Ima ona greske svoje, za koje je trebalo napadati kad ih je pravila a sad stvarno nije kriva.

Sanja

27.01.2024 18:28

Ovaj ograniceni dekica ne moze da se pomiri sa tim da ne vodi vise Amneziju i na sve nacine pljuje Janjusa. Janjus ti nije kriv vec ti sam. Prvo ne znas da govoris a ne da budes voditelj. Bavi se svojim sinom nasilnikom a ne čovekom koji je doziveo takvu tragediju. To je bruka i greh od Boga. Ali vama nista nije sveto a pogotovu zene koje tucete i maltretirate. Boli vas Janjus jer je stasit i visok taman toliko koliko ti i tvoj sin zajedno. Koga briga sta izvetreli, dementni deda laprda.