STANIJINOJ PRIJATELJICI OTKAZALE SVE KOČNICE, OVAJ KOMENTAR ZA ASMINA JOJ NEĆE OPROSTITI: Starleta nikad surovije komentarisala brak Aneli i Durdžića!

Autor:

Zadruga

20.11.2023

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić je komentarisala aktuelna dešavanja u Eliti, pa se osvrnula i na brak Aneli i Asmina.

STANIJINOJ PRIJATELJICI OTKAZALE SVE KOČNICE, OVAJ KOMENTAR ZA ASMINA JOJ NEĆE OPROSTITI: Starleta nikad surovije komentarisala brak Aneli i Durdžića!

Foto: ST/Dragan Kadić, Privatna athiva, E-stock/ Časlav Vukojičić

Tamara Đurić gostovala je u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gde je komentarisala aktuelna dešavanja, pa se prvo osvrnula na brak Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, a zatim je prokomentarisala odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

Naime, starleta je jasno stavila do znanja da ne veruje Aniti i da smatra kako je Anita totalno pogubljena, a što se Aneli tiče - sumnja da je i volela Asmina Durdžića, sa kojim je bila u braku:

Republika

Foto: youtube.com/Premijera Official

 

- Anita je mlada devojka, mislim da još ni ne zna šta je, totalno je izgubljena - rekla je Tamara.

- Ne razumem se toliko, ali smatram da verski brak ne može da se lažira, čim je Aneli tako brzo prebolela i zaljubila se u Janjuša, znači da nije ni volela nešto ovog momka, a i ko bi mogao da voli onakvo stvorenje... Verovatno se Stanija dobro raspitala, ona je dobar rijaliti igrač - komentarisala je Tamara.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Privatna arhiva

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading