JANJUŠ STIGAO U ELITU: S vrata zaratio sa Aneli, žestoko se POSVAĐALI čim je došao iz Prijepolja!

Autor:

Zadruga

02.02.2024

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vratio se u rijaliti, pa odmah zaratio sa Aneli!

JANJUŠ STIGAO U ELITU: S vrata zaratio sa Aneli, žestoko se POSVAĐALI čim je došao iz Prijepolja!

Foto: TV Pink/printscreen

Danas je u Prijepolju održan četrsedesetodnevni pomen Mihailu Janjuševiću, najmlađem bratu takmičara "Elite" Marka Janjuševića Janjuša. Bivši košarkaš je sinoć napustio rijaliti i došao u Prijepolje, kako bi prisustvovao pomenu svog brata.

Janjuš je juče napustio "Elitu" kako bi otišao u Prijepolje i bio uz svoju porodicu u teškim danima. 

Nakon celog dana on je oko osam časova stigao nazad na imanje u Šimanovcima, a čim je došao otišao je kod svoje devojke Aneli Ahmić. Janjušević je bio jako utučen i neraspoložen, zbog čega je došlo do čarki sa njom, a Aneli je dala sve od sebe da spusti loptu, kako se ne bi na ovako težak dan posvađali, ali ipak nije uspela, pa je počela da viče. 

- Kako da te zagrlim sa tim nastupom? Odmah si počeo da se lutiš - vikala je Aneli. 

- Ne deri se, ljudi spavaju. Stvaraš sliku neke žene, a ja bih skočio kad bih te video - dodao je Janjuš. 

Inače, mi smo danas porazgovarali sa komšijama porodice Janjušević, a oni su nam otkrili da je Kruna ipak došla u Prijepolje.

Kruna je gore u kući, nisu želeli da se potresa i prisustvuje pomenu. Janjuš će se nakon pomena vratiti u kuću da provede bar dva sata sa njom, pa se večeras vraća u "Elitu", tako smo čuli - rekla nam je jedna komšinica, dok nam druga komšinica priznaje da se razočara u Janjuša:

Aneli je prava opajdara, uopšte mu nije bila potrebna veza sa njom. Mislili smo da se opametio kad je izašao iz "Elite" i da joj se neće vratiti, ali je poklekao... Trebalo je da sačeka da prođe bar 40 dana... - dodala je jedna razočarana komšinica za Republiku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Janjuš

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

03.02.2024 05:14

KOMŠINICA JE U PRAVU, TO JE U SKLADU SA NAŠOM VEROM, PRAVOSLAVNOM, ALI JE NJEGOVA IZABRANICA DRUGE VERE I NE POŠTUJE TO...NEKA GA VODI KOD KARAMUJIĆA...MOŽDA MU JE TAMO MESTO...NA ŽALOST...RAZOČARENJE U SVAKOM POGLEDU, ALI MI SMO NEBITNI, PO NJEMU, ALI ZAR MU DETE NIJE BITNO...KAKO SE OSEĆA, KAKO DOŽIVLJAVA I PREŽIVLJAVA TRAGIČNU SUDBINU VOLJENOG STRICA...NIJE ON NAJBITNIJI, BITNA JE TA DEVOJČICA I TRAUME KOJE ĆE ONA IMATI CEO ŽIVOT,,,SREĆA PA IMA NORMALNU, POSTOJANU MAJKU...