NAJLICEMERNIJI TAKMIČAR ELITE: Matoru doveo do nervnog sloma, a onda njenoj PORODICI uputio ŠOK PORUKU!

Autor:

Zadruga

24.01.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovoga će tek nastati haos u rijalitiju!

NAJLICEMERNIJI TAKMIČAR ELITE: Matoru doveo do nervnog sloma, a onda njenoj PORODICI uputio ŠOK PORUKU!

Foto: printscreen/RTVPink

Voditelj Darko Tanasijević ušao je na imanje u Šimanovcima kako bi takmičarima rijalitija "Elita"  najavio specijalan zadatak koji je danas zadao Veliki šef. Oni će jedan po jedan da napuštaju Belu kuću i ispred kamere u dvorištu da se obrate jednoj osobi iz spoljnog sveta.

Jedno obraćanje privuklo je veliku pažnju, a radi se o poruci koju je Danijel Dujković Munjez uputio najbližima. On je osetio potrebu da se nakon sinoćnog haosa obrati porodici Jovane Tomić Matore i poruči im da će stati uz nju. 

Obratiću se mojim najmilijima, da izrazim saučešće Matorinoj porodici itekako ćemo da stanemo na njenu stranu i da je štitimo od ološa - rekao je Munjez.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Danijel Dujković Munjez Elita

Na društvenim mrežama mnogi su ovo shvatili kao licemeran potez jer je upravo on sinoć pokrenuo haos i Matoru doveo u stanje totalnog ludila, zbog čega je tokom noći zaratila sa pola Bele kuće. 

Najveći haos izazvala je Munjezova tvrda kako Anitu Stanojlović ne zanima što je Matora imala smrtni slučaj, kao i da nije želela da joj izjavi saučešće, zbog čega je takođe došlo do okršaja sa Anđelom Rankovićem

Produkcija televizije Pink tokom prethodne noći donela je odluku da Munjez prespava u zatvoru, kako bi se smirio haos koji je nastao, međutim, danas kad se vratio među cimere svađa se nastavila, a provokacije su sevale sa svih strana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sukob anđela, Munjeza i Anite

Zbog haosa koji je nastao svi takmičari jedva čekaju večerašnju emisiju "Pitanja gledalaca" kako bi videli sud naroda o sinoćnom karambolu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading