ANĐELO PRIZNAO DA JE SA ANITOM ZBOG RIJALITIJA: Šok poruka najbližima napravila LOM na društvenim mrežama!

Autor:

Zadruga

24.01.2024

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranković napravio pometnju, fanovi zbunjeni!

ANĐELO PRIZNAO DA JE SA ANITOM ZBOG RIJALITIJA: Šok poruka najbližima napravila LOM na društvenim mrežama!

Foto: printscreen/RTV Pink

Voditelj Darko Tanasijević ušao je na imanje u Šimanovcima kako bi takmičarima rijalitija "Elita"  najavio specijalan zadatak koji je danas zadao Veliki šef. Oni će jedan po jedan da napuštaju Belu kuću i ispred kamere u dvorištu da se obrate jednoj osobi iz spoljnog sveta.

Na red je došao Anđelo Ranković čija je poruka jakjo zbunila sve na društvenim mrežama. Naime, njegovo obraćanje najbližima mnogi su shvatili kao priznanje da je veza sa Anitom Stanojlović čist rijaliti, pa da zbog toga nemaju razloga da se brinu oko njegovog stanja i svađa koje ima na imanju u Šimanovcima. 

- Hoću da kažem, da je sve kul, ne interesuju mu ovi indijanci. Nastavite da kidate. Što se tiče pretnji moram da zovem vrata iz Kolumbije da me zaštite. Šalim se. Ljubim vas puni i volim vas puno. Pozdravi sve ljubi ih, ne sekrirajte se i ne brinite ništa. Ljubi brat - poručio je Anđelo u kameru. 

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Anđelo Ranković Elita

Mnogi su Anđelove reči da ga "ne interesuju indijanci" shvatili kao priznanje da je celokupno njegovo ponašanje u rijalitiju "Elita" deo igre, pogotovo jer svoju devojku nije ni spomenuo, niti progovorio o svojim osećanjima, za koja kaže da gaji prema njoj. 

Inače, sinoć u rijalitiju "Elita došlo je do žustrog sukoba između Anđela Rankovića i Danijela Dujkovića Munjeza. Sukob je izbio kada je Matora optužila Anitu Stanojlović da joj nije pružila podršku nakon gubitka u porodici. Anđelo je odmah stao u odbranu svoje devojke, dok se Danijel umešao u njihovu raspravu, što je dodatno zaoštrilo situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

24.01.2024 17:10

Ko još veruje Anđelu ? Pa, svi ( većina) igra rijaliti ... Ko još može da se "zaljubi' ? To su samo hormoni ..., strast... Prodaju guzicu za pare ...