NASTAVIĆU DA SE ŠALIM, MOJOJ MAJCI ĆE BITI LAKŠE KADA VIDI DA SE SMEJEM: Janjuš otkrio zašto se posle porodične tragedije vraća u rijaliti!

Autor:

Zadruga

12.01.2024

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević priznaje da se u Beloj kući bolje snalazi nego napolju, te smatra da će i tugu tamo lakše podnositi.

NASTAVIĆU DA SE ŠALIM, MOJOJ MAJCI ĆE BITI LAKŠE KADA VIDI DA SE SMEJEM: Janjuš otkrio zašto se posle porodične tragedije vraća u rijaliti!

Foto: TV Pink/printscreen

Bivši košarkaš i učesnik rijalitija ''Elita'' Marko Janjušević Janjuš 25. decembra napustio je Belu kuću zbog samoubistva rođenog brata Mihaila.

Janjuš je ispratio svog brata na večni počinak u rodnom Prijepolju, a nije krio koliko ga je gubitak i tragedija koja je zadesila njegovu porodicu slomila.

Produkcija televizije Pink danas je izmenila plan i program, pa će pre emisije "Pitanja novinara" u Belu kuću da se vrati Janjuš, kao što su danas tokom dana zvanično saopštili.

- Boriću se koliko mogu, a imam za šta da se borim - rekao je Janjuš kad je stigao u studio, te naglasio:

- Čelnici ove kuće su mi rekli, vrati se kada budeš mogao. Bio sam sa svojom ćerkom i sa roditeljima, sa njima mi je bilo koliko toliko lakše, ali ovo je preteško. Ne vredi da sedim i da lupam glavom o zid, ne može se ništa vratiti tako. 

 

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević progovorio o porodičnoj tragediji

 

Učesnik "Elite" se zatim osvrnuo na svoju odluku da se posle porodične tragedije vrati u rijaliti.

- Ovo je moj posao, kao kad se pevači vrate pevanju, tako se i ja vraćam u rijaliti. Ja od ovog živim. Ne dotiču me negativni komentari, hvala svima koji su mi pružali podršku sve vreme - izgovorio je Marko drhtavim glasom, te sa suzama u očima pomenuo majku:

- Mojoj majci će biti lakše kada vidi da se smejem! Ja sam čovek koji voli da se šali. Pokušaću da nastavim da se šalim!

 

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević se vraća u "Elitu" posle tragične smrti brata Mihaila

 
Podećamo, Mihailo Janjušević (27), najmlađi rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, oduzeo je sebi život vešanjem 25. decembra 2023. godine, a sahranjen je dva dana kasnije u rodnom Prijepolju. Tužna povorka je od porodične kuće tačno u podne tada krenula ka groblju, a Janjuševa majka Desanka i otac Predrag bili su potpuno skrhani bolom.

Inače, Janjuš je napustio Elitu, kada mu je produkcija saopštila da je njegov mlađi brat izvršio samoubistvo, a Aneli Ahmić nije mogla ni da sluti šta se dogodilo, kao ni ostatak njegovim cimera sa kojima je živeo u Beloj kući, koji će večleras saznati pravu istinu.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading