PISMO VELIKOG ŠEFA IZAZVALO HAOS: Nikola Lakić sazvao hitan sastanak!

Autor:

Zadruga

08.01.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičari "Elite" ponovo bespotrebno napravili dramu!

PISMO VELIKOG ŠEFA IZAZVALO HAOS: Nikola Lakić sazvao hitan sastanak!

Foto: printscreen/RTVPink

Marijana Špirić je sinoć napustila "Elitu", a na mesto vođe postavila je Nikolu Lakiću. Veliki šef je poslao novo pismo, te otkrio ko će ove nedelje biti Odabrani takmičari, koji će uživati u posebnim pogodnostima u kući Odabranih.

Ove nedelje su nagrađeni takmičari koji su pobedili u petak veče u emisiji "Specijalni izazov". Tada su Ana Radulović i Milan Milošević ušli u kuću, a učesnici su morali da pogađaju pesme.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Takmičari moraju da odaberu ko su Odabrani učesnici

- Draga Elito, u specijalnom zadatku Velikog šefa, pobedu je odnela grupa Milana Miloševića: Miljana, Žana, Aleksa, Dario, Stefani, Sara, Stefani, Danka, Mensur, Vivien, Maja, Boža, Jelena, Uroš i Slađa, sada imaju zadatak da se dogovore ko će od njih biti u Odabranim učesnicima - glasilo je pismo Velikog šefa, koje je pročitao Nikola Lakić.

Takmičari su počeli da se dogovaraju, kako samo njih desetoro može da boravi u kući. Prethodni učesnici koji su uživali u ovoj kući bili su tamo nedeljama, a sigurno će im teško pasti povratak u Belu kuću.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Drama na sastanku

Između ostalog, do danas su u kući Odabranih bili Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš (dok nije napustio Elitu), Milena Kačavenda itd.

Kako takmičari nisu mogli da se dogovore, Nikola je sazvao hitan sastanak, na kom je odmah došlo do drame. Lakić je odlučio da je najbolje da se svako od takmičari izjasni i jasno kaže koga bi voleo da vidi u kući Odabranih, a da li će uspeti, ostaje da ispratimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading