"NIJE ZAVISNICA, ALI NEŠTO NA TAJ NOS ŠMRKNE": Aneli Ahmić UKANALILA majka - zbog šokantnog priznanja izgorele društvene mreže! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.01.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci rijalitija "Elita" ne mogu da veruju šta je majka Aneli Ahmić izjavila!

"NIJE ZAVISNICA, ALI NEŠTO NA TAJ NOS ŠMRKNE": Aneli Ahmić UKANALILA majka - zbog šokantnog priznanja izgorele društvene mreže! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

Aneli Ahmić imala je susret sa majkom za Novu godinu, koji je digao veliku prašinu u domaćoj javnosti. Između ostalog, povela se priča o izvesnom Alenu, kog je kasnije Stanija Dobrojević Ahmićevoj pomenula, a Uroš Stanić često koristi kad želi da je iznervira. Njena majka je ponovo napravila haos, ovog puta na društvenim mrežama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić sa majkom

Naime, na jednom profilu na društvenoj mreži Instagram, koji se bavi dešavanjima iz rijalitija "Elita", pojavio se snimak "lajva" koji je Anelina majka imala sa Jovanom Ilićem. Ona je progovorila o navodima da je Aneli zavisnica od narkotika, pa samo dodatno zbunila domaću javnost.

- Ma nikad nije bila zavisnica, jedino je popila nekad tablete za spavanje i to je uništilo, ne može da spava. Kao i svaka današnja žena i svaki muškarac kad izađu, pa nešto valjda na taj nos šmrknu, ja se ne razumem u ta sr*nja - izjavila je njena majka.

 

 

"Ovo je hit, zbog babe će mama malo na informativni razgovor ha-ha-ha-ha", "Znaš ono kad te neko sahrani, pa lopatom lupi odozgo, e tako majka us*a rođenu ćerku", "Samo malo bubla šmrkne, Bože sačuvaj", "Ono kad se upetljaš u svojim lažima", "Mamiti je bolje da se ne oglašava", "Ova baba je glupa ko traktorski točak", "Vidi se majka i ćerka ista struka", "I to je normalno?", "Izblamirala se totano u tom intervjuu, ko ćerka blam nad blamom", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
A ha.. , ha..

08.01.2024 12:19

Mnogi su tamo priznali da šmrču ili ih je neko drugi otkrio. Miljana je još prošle sezone izjavila da je šmrkala ona i Zola, da da šmrče Car, Janjuš... Matora je priznala sama da voli da šmrče, Cara je optužila i Aleksandra. Priča se i za Maju , Đedovića i još neke da im to nije strano. Aneli je još samo jedna u nizu "šmrkača" koji su prošli krooz rijalitije. Vidi se to i po njima, vidi se kad kriziraju i padaju u stanja ludila, besa, nekontrolisanog ponašanja ili depresije. Kapoja -terapija, pevaju oni već godinama a kad izađu na odmor od rijalitija tek kreće "ludilo".

Pralina

08.01.2024 13:22

Kako ce gospodja umjetnica reagirati kada joj zet bude Munja i kada joj kcer bude cuvala mangulice u Munjinom selu a iza nje bude islo 7 malih Munjezcica ,kako to ide uz Dubrovnik ,seljacina Munjez i Dubrovnik auuu druze sto bi rekao Janjus

Latica

08.01.2024 15:03

Anelin svekar objavio snimak kako treba izolovati delikvente od zdrave sredine a druga slika mu slika bolesno nabildovanog rodjaka koji placa jezikom kao zmija,pitanje je da li su oni navukli Aneli na ovisnost jer mu je sin kako rece slikarka ovisnik a rodjak dibidus .Mozda je Aneli samo njihova zrtva koju su uvukli u mrak ovisnosti

Glupost

08.01.2024 15:59

Da li su je navukli i da "nosi kofere" preko granice, zaljubi se u Janjuša, psuje i optužuje bivšu mu ženu da se prodaje na ulici za nekoliko evra ? Mlada je Aneli pa se lako navuče (samo joj je 35 godina ) i sve su sad drugi krivi. Ma baš! Pralino lupaš gluposti, poznata je Aneli po svojim izlascima i to mnogo prije nego je Asmina upoznala.