"NIJE ZAVISNICA, ALI NEŠTO NA TAJ NOS ŠMRKNE": Aneli Ahmić UKANALILA majka - zbog šokantnog priznanja izgorele društvene mreže! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.01.2024

11:25

Gledaoci rijalitija "Elita" ne mogu da veruju šta je majka Aneli Ahmić izjavila!

"NIJE ZAVISNICA, ALI NEŠTO NA TAJ NOS ŠMRKNE": Aneli Ahmić UKANALILA majka - zbog šokantnog priznanja izgorele društvene mreže! (VIDEO)

youtube.com/Zadruga Official

Komentari (5)

Loading
A ha.. , ha..

08.01.2024 12:19

Mnogi su tamo priznali da šmrču ili ih je neko drugi otkrio. Miljana je još prošle sezone izjavila da je šmrkala ona i Zola, da da šmrče Car, Janjuš... Matora je priznala sama da voli da šmrče, Cara je optužila i Aleksandra. Priča se i za Maju , Đedovića i još neke da im to nije strano. Aneli je još samo jedna u nizu "šmrkača" koji su prošli krooz rijalitije. Vidi se to i po njima, vidi se kad kriziraju i padaju u stanja ludila, besa, nekontrolisanog ponašanja ili depresije. Kapoja -terapija, pevaju oni već godinama a kad izađu na odmor od rijalitija tek kreće "ludilo".

Pralina

08.01.2024 13:22

Kako ce gospodja umjetnica reagirati kada joj zet bude Munja i kada joj kcer bude cuvala mangulice u Munjinom selu a iza nje bude islo 7 malih Munjezcica ,kako to ide uz Dubrovnik ,seljacina Munjez i Dubrovnik auuu druze sto bi rekao Janjus

Latica

08.01.2024 15:03

Anelin svekar objavio snimak kako treba izolovati delikvente od zdrave sredine a druga slika mu slika bolesno nabildovanog rodjaka koji placa jezikom kao zmija,pitanje je da li su oni navukli Aneli na ovisnost jer mu je sin kako rece slikarka ovisnik a rodjak dibidus .Mozda je Aneli samo njihova zrtva koju su uvukli u mrak ovisnosti

Glupost

08.01.2024 15:59

Da li su je navukli i da "nosi kofere" preko granice, zaljubi se u Janjuša, psuje i optužuje bivšu mu ženu da se prodaje na ulici za nekoliko evra ? Mlada je Aneli pa se lako navuče (samo joj je 35 godina ) i sve su sad drugi krivi. Ma baš! Pralino lupaš gluposti, poznata je Aneli po svojim izlascima i to mnogo prije nego je Asmina upoznala.

Nadica

08.01.2024 18:45

Evo, konačno je jasno na koga je Aneli glupa, a i pokvarena.