IZNENADNO OBRAĆANJE VELIKOG ŠEFA PODIGLO UKUĆANE NA NOGE: Važno obaveštenje za sam kraj 2023. godine!

Autor:

Zadruga

31.12.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef poslao je učesnicima Elite važno pismo, Marko Đedović ga pročitao cimerima.

IZNENADNO OBRAĆANJE VELIKOG ŠEFA PODIGLO UKUĆANE NA NOGE: Važno obaveštenje za sam kraj 2023. godine!

Foto: Ilustracija

U Belu kuću je, nakon poseta porodica, takmičarima "Elite" stiglo novo pismo Velikog šefa, a ovonedeljni vođa, Marko Đedović, svima je pročitao bitno obaveštenje.

Ukućani su se okupili oko crnog stola i pažljivo slušati upustva koja im je poslao Veliki šef, a ove vesti su ih oduševile:

- Draga Elito, proslava Nove godine počinje u 23h, potrebno je da se svi spremite do tada. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo Velikog šefa, koje je učesnicima Elite pročitao Marko Đedović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović

 

Ukućane je ova informacija obradovala, pa su se momentalno uputili ka spavaćoj sobi, ne bi li se spremili za večerašnju proslavu Nove godine. Uveliko su im spremne odevne kombinacije, u kojima će zablistati, ali i zabaviti.

Učesnici Elite ni ne slute da im Veliki šef priprema žurku za pamćenje, a publika najgledanijeg rijalitija jedva čeka da vidi šta će se večeras dešavati na velelepnom imanju u Šimanovcima. 

Bela kuća je odavno okićena, a Veliki šef im je pripremio posluženje za večeras, kao i alkohol, ne bi li se ukućani maksimalno opustili i zabavali. Oni upravo u ovakvim situacijama pokažu pravo lice, a mnogi odnosi se na taj način iskristališu.

Ostaje nam da vidimo kako će izgledati velika proslava povodom Nove godine u Beloj kući, a gledaoci s nestrpljenjem čekaju početak žurke, koja će, bez sumnje, uticati na dalji tok rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading