ZVANIČNO SAOPŠTENJE PRODUKCIJE - ĐEDOVIĆ PAKUJE SVOJE STVARI: Momentalno se uvode promene u Eliti!

Autor:

Zadruga

20.12.2023

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je poslao učesnicima Elite novo pismo, kojim ih je obavestio o promenama na imanju.

ZVANIČNO SAOPŠTENJE PRODUKCIJE - ĐEDOVIĆ PAKUJE SVOJE STVARI: Momentalno se uvode promene u Eliti!

Foto: shutterstock, google.rs/maps

Uzbudjenje je zavladalo u Beloj kući kada je stiglo pismo od Velikog šefa. Takmičari su se odmah okupili oko crnog stola, a očekivanja su bila visoka. Marko Đedović, kao ovonedeljni vođa, pročitao je pismo i otkrio šta se u Eliti menja.

Pismo Velikog šefa otkrivalo je nove detalje o budućim izazovima i zadacima za takmičare. Svako od njih je pažljivo slušao i pokušavao da shvati kakve ih avanture očekuju u narednom periodu. Neki su se smejali od uzbuđenja, dok su drugi već razmišljali o "strategijama" koje će primeniti.

Ono što je posebno iznenadilo takmičare bila je neočekivana vest koja se krila u pismu. Veliki šef je odlučio da im priredi iznenađenje koje će promeniti tok takmičenja, ostavljajući ih u potpunom neizvesnosti. Ova vest je izazvala mnoštvo reakcija među takmičarima.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pismo Velikog Šefa

 

Pismo Velikog šefa definitivno je izazvalo burne emocije i napetost među takmičarima. Oni su sada suočeni sa novim izazovima i nepoznatim situacijama, dok se publika sa nestrpljenjem priprema da vidi kako će se sve odvijati.

- Draga Elito, s obziorm na to da je hotel ponovo u upotrebi i da su otklonjeni kvarovi, neophodno je da se vođa i omiljeni do večeras presele tamo. Pozdrav Veliki šef - glasilo je pismo.

Ukućani se se definitivno iznenadili, a Marko Đedović je odmah krenuo da pakuje svoje stvari, kako bi se preselio u hotel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading