ANĐELO UNIŠTIO ŠA ZA SVA VREMENA: Srozao mu EGO pred svima, reper IZGOREO OD BESA!

Autor:

Zadruga

16.12.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranković spustio repera, on mu prišao nakon haosa!

ANĐELO UNIŠTIO ŠA ZA SVA VREMENA: Srozao mu EGO pred svima, reper IZGOREO OD BESA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ša i Anđelo

Sinoć je u emisiji "Pitanja novinara" došlo do haosa između repera Nenada Aleksića Ša i Anđela Rankovića. Njihov sukob traje od "Zadruge 4", kad je Ša ljubomorisao Tari Simov na Anđela, a sada se ponavlja slična situacija sa Mionom Jovanović

- Ja Anđela nisam spominjao u životu, u njemu je problem, on se i te kako smeje tuđim devojkama, samo čeka da je ukrade. Ti radiš profi ovaj rijaliti, sve si smislio. Kakvo mišljenje imaju ovi ljudi prema tebi, sigurno ne lepo. Sa mnom ne možeš kao što možeš sa drugima, plakao si za Dalilom kao p*čkica. On kao otišao u dve države i priča da je proputovao ceo svet. On je mamin sin i stojim iza toga da nikad neće prići mojoj devojci, nema on hrabrosti ni za šta, samo ovde prosipa pamet - rekao je Ša.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđelo i Ša u emisiji "Pitanja novinara"

- Za Vanju ti nije frapantno, ja nemam ništa sa Anitom. Sve tvoje devojke se lože na mene, Tara me je blokirala, nije smela da se čuje sa mnom zbog tebe. Anita je slobodna sad, kao što si i ti da uđeš u odnos sa Mionom. Ti svojoj devojci pričaš da ne sme da ima komunikaciju sa mnom. Znači da si jako nesiguran u sebe, imaš problema sa ljubomorom. Kompleksi su neizlečivi. On je kao otišao od fontane do Zemun parka, pa sad priča meni da nisam putovao. Toliko sam ga srozao sad da ne zna gde se nalazi - odbrusio je Anđelo

Nakon ovoga, Ša je prišao Anđelu, koji je sedeo na garnituri.

- Nemoj da dođe situacija da bude da te je moja devojka gledala, ja tebi nisam rekao ni jednu lošu stvar, čak sam i rekao da mi tvoj i Anitin odnos ne smeta. Moje mišljenje je da svaku devojku vrtiš oko malog prsta. Ja sam sad samo preoprezan, nemam nikakav problem sa tobom, nemoj da budemo dva debila koja se raspravljaju - prišao je Ša.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ša prišao Anđelu nakon sukoba

- Ja nikad tebi nisam želeo zlo, niti bih bilo šta otimao tebi. Ja nikad prvi nisam započinjao sukob sa tobom. Rekao si da se oko mene vrti kao neka pričica, ja sam mogao mnogo veći haos da napravim ali sam prećutao dosta toga. Ja Taru nikad nisam muvao, a mi i sad imamo problem zbog toga, nikad to nisi zaboravio. Nemaš nikakav razlog da budeš loš sa mnom zbog toga, ti si čak i sam ušao prvi u sukob sa mnom večeras - odgovorio je Ranković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading