UŽIVELA SE U ULOGU LJUBAVNICE! Aneli izvređala Janjuševu suprugu, pa ga odvukla u krevet - zaboravila da joj ovo gleda ćerka!

Autor:

Zadruga

06.12.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić se totalno "zavozala", pa zaboravila na ćerku, koja je gleda u rijalitiju.

UŽIVELA SE U ULOGU LJUBAVNICE! Aneli izvređala Janjuševu suprugu, pa ga odvukla u krevet - zaboravila da joj ovo gleda ćerka!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su se tokom sinoćnje žurke totalno opustili, pa su im otkazale sve kočnice i zvanično su se smuvali.

Iako su oni sklopili dogovor o pomirenju, odmah su prešli sa reči na dela, pa su završili zajedno u krevetu i analizirali sinoćnu žurku:

- Koliko smo se puta poljubili u 24 sata? - upitala je Aneli.

- Sad ću ti reći. U 10 minuta sto puta, u sat vremena 600 puta, u deset sati 6000 puta, u 20 sati 12000 puta i u 4 sata jos 500 puta. Ukupno 15000 puta - rekao je Janjuš.

- Volim te najviše na svetu - rekla je Aneli.

- I ja tebe - rekao je Janjuš.

- Bože, 24h se ljubim - dodao je Janjuš.

Da podsetimo, Janjuš je mnogo puta u rijalitiju naglasio da više neće sebi dozvoliti se*sualne odnose pred kamerama, pa ne znamo da li će zbog Aneli pogaziti svoju reč ili će ipak stati iza onoga što je odlučio, s obzirom da je tek nedavno izgladio odnose sa svojom bivšom suprugom, Enom.

Takođe, Ena je ispratila Janjuša u Elitu, zbog čega su mnogi shvatili da su oni i dalje zajedno, a spekulisalo se i da je Ena trudna, te da će Janjuš postati otac po drugi put. I dalje nije poznato da li je sada Aneli u ulozi ljubavnice ili zvanične devojke, ali se čini da Ahmićeva ne mari za to i da joj je važno samo da bude pored Janjuševića. U svakom slučaju, oni trenutno uživaju zajedno, a koliko će mir potrajati - ostaje nam da ispratimo u nastavku rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jakula

06.12.2023 14:33

Ma njoj bosanskoj prostitutki će prijepoljski folirant skinut čega i sve maske. Sukijeva mala pod konja pala.