DOGOVORILI POMIRENJE, PA PROSLAVILI VRELOM AKCIJOM! Aneli zaskočila Janjuša i pokazala umeće u krevetu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.12.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić i Marko Janjušević iznenada su se pomirili, pa sve proslavili vrelom akcijom.

DOGOVORILI POMIRENJE, PA PROSLAVILI VRELOM AKCIJOM! Aneli zaskočila Janjuša i pokazala umeće u krevetu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/pink.rs

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su se nedavno posvađali i stavili tačku na svoj odnos, međutim, sinoć se sve promenilo. Aneli je u jednom trenutku napustila Belu kuću, kako bi pročitala tajnu poruku sa ceduljice koja joj je stigla, a onda nakon emisije završila u Janjuševom krevetu. Dobar deo publike pomislio je da je Janjuš pisao Aneli da se pomire, kako bi bili "zanimljiviji u rijalitiju", jer su "pali u drugi plan".

- Da li ti je bilo teško bez mene? - pitala ga je Aneli.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

 

 

Nakon što su završili u krevetu, usledila je akcija, koja je sve ostavila u šoku. Aneli ga je opkoračila, pa krenula da ga čašćava sočnim poljupcima, a on je toliko uživao, da nije mogao da se pomeri.

Međutim, poznavajući Janjuša, sve je iznenadila činjenica da Janjuš nije otišao korak dalje i imao se*s sa Aneli, koja je u tom momentu bila spremna na sve.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

05.12.2023 15:10

Bezobrazluk i prostota !!

Institucija

05.12.2023 16:00

@Vojvotkinja Tolstoj - Da li je Janjuš "ženu instituciju" prodao za partnerku koj je tu bivšu ženu nazvla prostitutkom koja se je.e za 15 € ? Kilika je to sramota i nepoštovanje bivše žene i deteta. Za koju godinu kad poraste, dete mu to nikad neće oprostiti. Aneli je prefrigana devojka koja nema što izgubiti. Ona je ovakva već dugi niz godina i gleda samo svoju korist. Njeno jahanje u krevetu i trljanje o Janjuša njenoj majci ne verujem da je ugodno za gledanje, brata je sigurno sramota komentara naroda a sestra Sita ovo smatra uspehom sestre u "karijeri" . Kćerka će videti sve jednom kad odraste i, ne verujem da ovskve majke poput Aneli mogu steći poštovanje i autoritet kod svoje dece. U sve u ovome, žao mi je bivše žene i kćerke što trpe njegovo sramotno ponašanje i po ko zna koji put izdaju.

ELENA

05.12.2023 15:15

NAKAYE DVE NAJLJIGAVIJIJE ODVRATNO

kraki

05.12.2023 19:39

LJIGE LJIAVE