ZA PORODICU JE MRTVA: Učesnica "Elite" RASPRODALA nasledstvo, svoje ostavila na ULICI, a sada se pojavio DOKAZ protiv njenog bivšeg!

Autor:

Zadruga

03.12.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnicu "Elite" raskrinkala porodica, a sada se pojavio i dokaz sa društvenih mreža!

ZA PORODICU JE MRTVA: Učesnica "Elite" RASPRODALA nasledstvo, svoje ostavila na ULICI, a sada se pojavio DOKAZ protiv njenog bivšeg!

Foto: ST/Dragan Kadić

Sneža Kušadasi, aktuelna učesnica "Elite", u ratu je sa rođenom sestrom i ocem Novicom, koji je poručio da je ona mrtva za njega. Naime, Novica je ispričao kako je ona prodala svu imovinu i isterala ih na ulicu. U prilog ovome govori i oglas od 17. maja, koji je na društvenoj mreži Fejsbuk postavio Snežin bivši Darjan Radomirović, koji se takođe nalazi u "Eliti".

- Na prodaju uknjiženo poljoprivredno zemljište u Velikoj Krsni, struja je na 500m dovedena, postoji izvor vode, mogućnost proširenja zemljišta...Cena 40.000 evra ili zamena za nekretninu u gradu - napisao je Darjan.

Republika

Foto: Facebook.com/Printscreen

Oglas na društvenoj mreži Fejsbuk

Ranije je Snežina sestra ispričala isto što i njen otac, a to je da je rasprodala svu imovinu koju je dobila od dede, kao i da je dementnu babu ostavila samu kod kuće bez hrane i televizora.

- Da li želite da vam otkrijem ko je Snežana?! Ta koja je dobila sve od dede, sve to isto je i rasprodala! Tatu je izbacila iz kuće, ja tamo nema pristuop, a baba živi sama, više gladna, nego sita. Ostavlja je bez televizora i hrane, bila je kod mene u Smederevu par dana da se oporavi, jer je gotovo bila pred umiranjem. Ona je dementna i ne sme da bude sama. Darjan i Snežana su držali restoran u Smederevu, a prodavali su tuđ nameštaj. Polako, oglasiće se i tata, pa će se saznati istina o njoj - poručila je Snežina sestra za "Pink.rs".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Sneža i Darjan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading