SMUVALI SE ANELI I JANJUŠ: Jedno drugom priznali osećanja i dohvatili se pred svima - PLJUŠTE STRASTVENI POLJUPCI!

Autor:

Zadruga

20.11.2023

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš odlučio da se prepusti emocijama!

SMUVALI SE ANELI I JANJUŠ: Jedno drugom priznali osećanja i dohvatili se pred svima - PLJUŠTE STRASTVENI POLJUPCI!

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić danima unzad nisu razgovarali, a tokom jučerašnjeg sastanka došlo je do žestoka svađe. Međutim, bivši košarkaš odlučio je da spusti loptu i pozvao je Aneli da oba razgovor, kako bi izgladili odnose. 

- Žao mi je što se ovo izdešavalo između mene i tebe. U nemoći i nervozi svojoj prenesem na tebe i kažem ti ružne stvari. Izvini, razumem te i tvoje ponašanje, ali i ti mene trebaš u nekim situacijama da razumeš, ne bi bilo fer drugačije - govorio je Janjuš. 

- Rekao si danas da vidiš zlo u mojim očima - prebacila mu je Ahmićeva. 

- Nervozan sam i iznerviraš me... Ti si mi bitna. S tobom želim, druge nisu itne. Mene ne zanima niko osim tebe, samo ti me zanimaš - pričao je Janjušević. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Janjuš Elita

Njih dvoje su nakon toga otišli u pab gde su se strastveno grlili pred svima, a onda legli na kauč i počeli da razmenjuju nežnosti. Pošto su oboje nosili kapuljače, verovatno su od kamera želeli da sakriju da su se ljubili, ali je po pokretima očigledno da su prešli svaku granicu prijateljstva i prepustili se strastima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

20.11.2023 11:17

Pomiriše ih Darkove "upute" i hvalospevi o njihovim osećanjima. Bljak! Predstava za 3 osnovne (samo treba izbaciti njegove uvrede, psovke i češa je polnog organa ). Kakvi su roditelji njih dvoje i kakav je Janjuš primer svojoj kćerki? Aneli je u ivoj igri većibigrač, ona ide na sažaljenje glasača i "trpi zbog velikih emocijq " a tugu za propalim brakom i detetom brzo zaboravila. Njima dvoje su na pragu 40 - tih godina a pipaju se i ljube kao tinejdžeri u "teranju" . Jadno! Žena (institucija ) i kćerka ne zaslužuju ovo da gledaju, verujem da ih ponižava i vređa mjegovo ponašanje. Janjiš je stvoren za ovaj šou, za smeh, šalu i zabavu ali, njegovi poroci (kocka, alkohol i lako "dostupne žene" ) uvek nadmaše ono zabavno u njemu i izvuku na površinu njegov bes, sujetu, zavist.. ljubomoru, agresiju...,