ZOLA STIGAO U ELITU, MILJANA NAJAVILA TUŽBU: Žestoko suočavanje bivših partnera!

Autor:

Zadruga

04.11.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čolić ušao u rijaliti, Kulićeva odmah napravila haos!

ZOLA STIGAO U ELITU, MILJANA NAJAVILA TUŽBU: Žestoko suočavanje bivših partnera!

Foto: ATAImages

Lazar Čolić Zola sinoć je postao deo "Elite", a na samom početku emisije "Pitanja novinara" suočio se sa Miljanom Kulić. Ona je priznala kakva su joj osećanja zbog ponovnog susreta sa bivšim dečkom kog je najviše volela

- Apsolutno sam ravnodušna. Provela sam skoro dve godine sa Stimetom(Bebicom), a tom vezom sam pokušala da prebolim Zolu. Normalno je da se nekad prisetim momenata s njim, kao kad se setim odnosa sa Ivanom Marinkovićem. Prvo sam mislila da mogu da se družim sa Zolom, ali to ne mislim sad. Posle ljubavi, nema druženja. Emotivno sam najstabilnija sada. Zola mi nije u glavi trenutno - govorila je Miljana, koja je bila na ivici suza. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić i Zola Elita

- Nemoj da lažeš. Reci bolje kako jeste - dodao je Zola.


- Videćeš, sad ću biti najistrajnija da ti se ne obratim. Na distanci budimo, bolje je za oboje - rekla je Kulićeva, a onda je Zola progovorio o snimku i otkrio da li ga je on pustio u javnost. 

- Nemam nikakve veze sa tim. To bi bilo poniženje da sam ja to uradio devojci s kojom sam bio. Znaš da nema veze sa mnom i gde sam tad bio - kazao je Zola.

- Videla sam taj snimak. Vidi se Janjuševa ruka, Zolin kofer i sat. Dala sam ovlašćenje advokatu i podnela tužbu. Gonim N.N. lice, a saznaće se o kome je reč. Vidi se da ste Janjuš, jedna osoba i ti bili tu. Ivica je bio tu. Neka se oglasi sad Filip Car i kaže šta šta ima. Jedna osoba mu je priznala da me je Zola snima - poručila je Kulićeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading