"IZVINJAVAM SE MILICI MITROVIĆ": Zola odmah napravio POMETNJU, pa otkrio šta SPREMA Miljani i Aniti!

Autor:

Zadruga

03.11.2023

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola je novi učesnik rijalitija "Elita", u studiju progovorio o svojim bivšim rijaliti devojkama!

"IZVINJAVAM SE MILICI MITROVIĆ": Zola odmah napravio POMETNJU, pa otkrio šta SPREMA Miljani i Aniti!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock/Časlav Vukojičić, ATAImages

Kako je Republika prva pisala, bivši zadrugar Lazar Čolić Zola večeras postaje takmičar "Elite". Njega su u studiju dočekali voditeljka Dušica Jakovljević i predstavnici sedme sile, a on je odmah rekao da li ga je pesma Miljane Kulić dozvala.

Republika

Foto: ATAImages

Miljana i Zola

- Nije me Miljana dozvala, i izvinjavam se Milici Mitrović, trebalo je mnogo ranije da uđem. Ulazim spreman 300 odsto. Ove sezone ne bih pričao o mama Bosi, zamolila me je da je ne pominjem. Nije srećna što sam došao ovde, žena se plaši nekih stvari, da ne naletim opet na neke pogrešne ljude u svom životu, kao svaka majka što se plaši za svoje dete. Ali ona mene razume, ova kuća je mene ispoštovala u svakom smislu. Koliko god novca da imam, ja znam da sam ovom projektu potreban, a oni su mene ispoštovali kad sam bio nepotreban. Imam mnogo ideja, potrudiću se da ljude nasmejemo. Bolji mi je smeh, nego da gledamo Miljanu i Bebicu kako se ganjanju. Voleo bih da se ove sezone ne ganjam - rekao je Zola, pa otkrio da li bi se umešao Teodori i Bebici u vezu:

- Ne bih imao duše - istakao je on kroz smeh.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zola i Anita

Zola je otkrio i kako će se ponašati prema drugoj bivšoj devojci, Aniti Stanojlović.

- Anitu neću da komentarišem, ni u pozitivnom, ni u negativnom smislu. Imam svoje razloga. Ne želim da pričam o toj devojci, ne želim da je komentarišem. Nije ni meni Matora govorila kakva je Anita bila kad je bila sa mnom u vezi. Matora i ja se poštujemo, kolege smo rijaliti više godina - istakao je Čolić, pa se obratio Mariji Kulić:

- U Nišu treba da urame moju sliku, da me slave kao Đurđevdan!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zola i Marija Kulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading