ZOLA ULAZI U ELITU: Prevario naciju, ovo su detalji njegovog PAKLENOG PLANA!

Autor:

Zadruga

03.11.2023

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako portal Republika saznaje, Lazar Čolić Zola ipak ulazi večeras u "Elitu", iako je to pokušao da sakrije!

ZOLA ULAZI U ELITU: Prevario naciju, ovo su detalji njegovog PAKLENOG PLANA!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Produkcija "Elite" je za večeras najavila vanredno ubacivanje, koje će se dogoditi pre emisije "Pitanja novinara". Dugo se spekulisalo o ulasku Lazara Čolića Zole u rijaliti, kog smo odmah pozvali, a on je pokušao da sakrije da ulazi u Belu kuću večeras, što je uradio i na svom Instagram profilu.

Iskreno da vam kažem, ne ulazim ja večeras, ne znam odakle ljudima to. Još uvek, za sada ne ulazim - rekao je Zola za Republiku danas, a kasnije isto napisao na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Zola u "Pitam za druga"

Ipak, naše prvo saznanje je tačno. Čolić večeras ipak ulazi u "Elitu", gde će se suočiti sa svojom bivšom devojkom Miljanom Kulić i njenim nekadašnjim partnerom Nenadom Macanovićem Bebicom

Bebica se nedavno smuvao sa Teodorom Delić, a kako smo ranije pisali, jedan od Zolinih ciljeva je da otme ovu takmičarku od Bebice, kako bi se osvetio i njemu i Miljani.

Zola je sinoć gostovao u emisiji "Pitam za druga", gde je govorio upravo o Teodori, Bebici i Miljani i mogućnosti da se druži sa bivšom devojkom.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Zola u "Pitam za druga"

To druženje ne bi moglo da se desi jer bi samo dovelo do istih stvari koje su se dešavala u prethodnim sezonama. Ja sigurno ne bih mogao da se družim sa osobom sa kojim sam proveo toliko vremena jer mi se baš iz tog druženja sa njom sve i desilo. Neki ljudi me ni danas ne razumeju, ona je osoba koja ti uđe pod kožu - rekao je on, pa priznao da li bi joj pružio ruku:

Da, pružio bih joj ruku sigurno, kao i svima pa i Bebici. Ne kažem da bih oprostio. Ako ona mene ne bude dirala i bude fer i korektna bez nekih zlih namera, što da ne? - dodao je Zola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading