BIĆE SUZA! Zola se naoštrio pred ulazak u Elitu - otkrio da li će OTETI Teodoru od Bebice kako bi se OSVETIO njemu i Miljani!

Autor:

Zadruga

02.11.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar razvezao jezik pred ulazak u Elitu!

BIĆE SUZA! Zola se naoštrio pred ulazak u Elitu - otkrio da li će OTETI Teodoru od Bebice kako bi se OSVETIO njemu i Miljani!

Foto: TV Pink/printscreen

Bivši zadrugar Lazar Čolić Zola bi uskoro trebalo da uđe u "Elitu", a mnogi takmičari ovog rijalitija čekaju da ga vide u Beloj kući. Zola je večeras otkrio šta misli o budućim cimerima, a prvo je priznao kako gleda na vezu Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebica.

- Drago mi je zbog njih i želim im svu sreću, kao i svakome kome se desi ljubav u rijalitiju. Sa njim nisam u nekim odnosima niti ću biti, znaju svi zbog čega, niti planiram da ratujem sa njim ako se desi da hipotetički uđem. Što se nje tiče, hvala joj šte nema ružnu reč za mene - započeo je Zola.

Teodora je izjavila da jedva čeka Zolin ulazak, jer smatra da će se on zaljubiti u nju, a tako će terati inat Miljani Kulić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora i Bebica

- Ja volim generalno koje imaju samopouzdanje. Ne bih ja nju otimao od Bebice, da ne ispadne sada da sebe uzdižem a njega spuštam, ali mislim da bi to bilo jako zanimljivo da se ja tu nešto mešam i sprdam mada, Nemam takve planove. Ne kažem da neću biti u korektnom odnosu sa njom, možemo popiti kafu i ispričati se - istakao je Čolić.

Zola tvrdi da sa Miljanom neće moći ni da se druži.

- To druženje ne bi moglo da se desi jer bi samo dovelo do istih stvari koje su se dešavala u prethodnim sezonama. Ja sigurno ne bih mogao da se družim sa osobom sa kojim sam proveo toliko vremena jer mi se baš iz tog druženja sa njom sve i desilo. Neki ljudi me ni danas ne razumeju, ona je osoba koja ti uđe pod kožu - rekao je on, pa priznao da li bi joj pružio ruku:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic, Pixabay.com

Miljana i Zola

- Da, pružio bih joj ruku sigurno, kao i svima pa i Bebici. Ne kažem da bih oprostio. Ako ona mene ne bude dirala i bude fer i korektna bez nekih zlih namera, što da ne? - dodao je Zola.

Bivši zadrugar je otkrio i da li ima neke veze sa skandaloznim snimkom Miljane Kulić, na kom ona navodno orgija sa četvoricom.

- Mnogo sam se potresao jer ja nisam taj lik, koji bi takve stvari koristio sa bilo kojom devojkom. Ne bih sebi u životu mogao da dozvolim to. Miljana to sada koristi kao "vadilicu" kako bi se iščupala iz svega toga. Njoj se taj snimak desio jer je malo više popila i ko zna sa kim je završila i šta se sve desilo. Žao mi je što se taj snimak desio jer nije ona devojka koja je u tom fazonu - priznao je Čolić za "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading