SVI DETALJI ZOLINOG PAKLENOG PLANA: Otkrivamo kako će se OSVETITI Miljani i Bebici u "Eliti", ne piše im se dobro!

Autor:

Zadruga

27.10.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola večeras ulazi u "Elitu", a spremio je paklenu osvetu svojoj bivšoj devojci i njenom nekadašnjem partneru!

SVI DETALJI ZOLINOG PAKLENOG PLANA: Otkrivamo kako će se OSVETITI Miljani i Bebici u "Eliti", ne piše im se dobro!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Produkcija "Elite" za večeras je najavila emisije "Vanredno ubacivanje" i "Pitanja novinara". Kako Republika saznaje, u Belu kuću će se večeras useliti četiri takmičara, od kojih su tri već poznata publici rijalitija.

U pitanju su Adam Đogani, Žana Đorđević i Lazar Čolić Zola, koji će se večeras suočiti sa takmičarima "Elite".

Republika

Foto: Republika, Shutterstock, Antonio Ahel/ATAImages

Miljana i Zola

Kako smo uspeli da saznamo, Zola je skovao pakleni plan za ulazak u "Elitu", kojim će "ubiti dve muve istim udarcem". Naime, Čolić planira da osvoji srce Teodore Delić, koju bezuspešno muva Nenad Macanović Bebica. Zola će se tako osvetiti Bebici za sve što mu je radio u prošlosti, ali i Miljani Kulić, za koju se sumnja da je i dalje ludo zaljubljena u njega.

- Zola jedva čeka da uđe u rijaliti. Neprestano ga pominju i ove godine je spreman da napravi nezapamćeni šou. Cilj mu je da prvo smuva Teodoru Delić, kako bi slomio Bebicu, ali i Miljanu, koja to neće moći da podnese, jer ga i dalje voli. Čim smuva Teodoru, preći će na druge devojke, jer mu je cilj da postane veći zavodnik od njegovog prijatelja Filipa Cara - otkriva za Republiku izvor blizak Čoliću.

Republika

Foto: TV Pink Printscreen

Bebica i Teodora

Osim ovoga, izvor blizak Đoganiju nam je otkrio da on jedva čeka da se suoči sa Milicom Veličković, sa kojom je spavao nekoliko dana pred početak rijalitija.

- Istina je da Adam večeras ulazi, ne kao gost, već kao takmičar! Adam je spreman da večeras uđe u Elitu, da napravi haos sa Milicom, budući da su njih dvoje spavali dva, tri dana pred početak rijalitija. Sada će sve izneti na videlo, čitav njihov odnos, sve će ispričati što zna o Milici, ali i još dve takmičarke, koje se nisu toliko istakle - govori izvor za Republiku blizak Adamu i nastavlja:

- On je vrlo tajanstven i neće mnogo da otkriva, ali kaže da je pripremio i dokaze, koji će izaći čim bude trebalo, da ja alarmirao ljude koji će voditi njegov Instagram, sve šta bude trebalo.

Republika

Foto: ATA Images

Milica Veličković i Adam Đogani

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading