OVDE SE KUJU SVI PLANOVI ZA ELITU: Zavirite u dobro čuvanu kancelariju Milice Mitrović, sve se dešava POD VELOM TAJNOSTI (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

03.11.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovu prostoriju niste dosad mogli da vidite!

OVDE SE KUJU SVI PLANOVI ZA ELITU: Zavirite u dobro čuvanu kancelariju Milice Mitrović, sve se dešava POD VELOM TAJNOSTI (FOTO)

Foto: ATAImages

Milica Mitrović, jedna od najuticajnijih ljudi na ružičastoj televiziji, zajedno sa suprugom Željkom Mitrovićem, otkriva kako izgleda njena kancelarija u zgradi Pinka na Dedinju. Iako je poznato da se Milica pita za gotovo sve što se tiče rijalitija "Zadruga" i sada "Elite", ona se ne ističe u prvi plan, već svoje obaveze obavlja iza kulisa.

U skladu sa svojim odgovornostima, Mitrovićka često provodi dosta vremena u svojoj kancelariji gde su se sklopili najveći rijaliti ugovori, održani brojni važni razgovori i smišljeni planovi i programi za ružičastu televiziju. Međutim, iako je u pitanju epicentar svih dešavanja, kancelarija je veoma skromna, sa jednostavnim nameštajem u roze i beloj boji i bez suvišnih detalja i dekoracije.

Republika

Foto: instagram.com/milica.mitrovic.pink

Milica Mitrović instagram

Inače, uz Milicu u njenom kutku često se može videti i njen ljubimac, čivava Lusi, koja prati svoje vlasnike na njihovim putovanjima i neretko je zvezda na društvenim mrežama. Nedavno su Milica, Željko i Lusi bili u Monaku, gde je čivava Lusi uživala u luksuznom hotelu, posedovala poseban krevetić za sebe, kao i pažljivo biranu hranu i flaširanu vodu za piće.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading