SUZE I HAOS U ELITI: Janjuš ne prestaje da urniše Aneli, doveo je do TAČKE PUCANJA!

Autor:

Zadruga

18.10.2023

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva i bivši košarkaš ne mogu da pronađu zajednički jezik, svađa ne prestaje.

SUZE I HAOS U ELITI: Janjuš ne prestaje da urniše Aneli, doveo je do TAČKE PUCANJA!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnik "Elite" Uroš Stanić prethodnih nekoliko dana jako se zbližio sa Aneli Ahmić i Markom Janjuševićem Janjušem, pogotovo otkako su se svakodnevno šalili kako je on njihov sin o kojem zajedno brinu. Njih troje su zajedno provodili mnogo vremena, ali kad su se posvađali Aneli i Janjuš, došlo je i do problema sa Urošem i Ahmićevom. 

Naime, Stanić je završio u suzama jer kako on kaže Aneli ga je pred svima ismejavala i pokušavala da njegov problem obesmisli. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Uroš Stanić i Aneli Ahmić

- Ja sam krenuo da sednem kod tebe, a oni su potrčali. Što se smeješ? Tebi je ovo zaj*bavanje. Meni prijateljstvo sa tobom nije zaj*bavanje. Ja tebe ovde najviše volim i cenim, a ti mene nikada ovde ne ustaneš i odbraniš i kažeš im da me ne napadaju - pričao je Uroš.

- Stalno govorim. Nemoj da plačeš. neće nas posvađati - rekla je Aneli, a onda se umešao Janjuš zbog čega je nastao haos. 

- Šta te briga, sine? Dođi ti sa tvojim tatom, pusti ti gde je otišla, što se mene tiče ne mora ni da nam se vrati, to govori o njoj - poručio je Janjuš, a ona je pobesnela i otišla svojim putem, nakon čega se ipak pomirila sa Urošem. 

Ova situacija desila se pre nego što su Aneli i Ahmić gostovali u današnjoj radio-emisiji, a kako publika prati svaki korak i komentariše na društvenim mrežama, ovu situaciju su shvatili kao da Janjuš namerno provocira Aneli kako bi imao kontakt sa njom, sve dok se ne pomire i vrate odnos u normalu.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Uroš Stanić i Aneli Ahmić i Janjuš

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading