NOVI HAOS ANELI I JANJUŠA TRESE ELITU: Pred punom sobom napravili LOM, ona suzama poplavila Šimanovce!

Autor:

Zadruga

18.10.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš ne prestaje da provocira Ahmićevu, desila se još jedna drama!

NOVI HAOS ANELI I JANJUŠA TRESE ELITU: Pred punom sobom napravili LOM, ona suzama poplavila Šimanovce!

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Aneli Ahmić nakon svađe sa Markom Janjuševićem Janjušem u radio-emisiji "Amnezija" završila je sama u krevetu i prolila reku suza. Njoj je prišao Uroš Stanić u nadi da će je utešiti i smiriti, ali mu to nije polazilo za rukom. 

Dok ju je Uroš tešio Janjuš je ušao u spavaću sobu i počeo da dobacuje Staniću i Aneli, zbog čega je ona poludela i žestoko mu uzvratila. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš i Aneli svađa Elita

- U krevet, tu vam je i mesto, u ćošak. Tu se zagrlite i pod ćebe. kako ću vas ja postaviti na mesto, mislite da ste mangupi i došli ste mene da je**te u mozak. U ćošak dok ne dođe bivši muž i momak za tvog sina - govorio je Janjuš. 


- Smrad jedan, što on spominje ono što smo mi nasamo pričali, za tog momka. Sad ću ja sve reći šta mi je govorio - pretila je Aneli. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš i Aneli svađa Elita

Aneli je ostala u krevetu i nastavila da plače, a iako je Uroš davao sve od sebe da pronađe prave reči utehe koje će smiriti Aneli i vratiti joj osmeh na lice, njemu to nije polazilo za rukom. Mnogi jedva čekaju večerašnju emisiju "Pitanja gledalaca" kako bi videli kako će se njihov odnos razvijati i da li će moći da izglade odnose, kao što su svaki put do sad. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading