JANJUŠ OSTAJE BEZ HONORARA ZBOG INTIMNOG ODNOSA SA ANELI: Ena mu debelo naplatila prevaru u Eliti!

Autor:

Zadruga

18.10.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ena Janjušević odlučila je naplati Janjušu javnu preljubu, odnos sa Aneli će mu se obiti o glavu.

JANJUŠ OSTAJE BEZ HONORARA ZBOG INTIMNOG ODNOSA SA ANELI: Ena mu debelo naplatila prevaru u Eliti!

Foto: Instagram.com, ST/Dragan Kadić

Marko Janjušević Janjuš, kako Star saznaje, ni pod tačkom razno ne sme da započne ljubavnu vezu sa Aneli Ahmić, jer je sa suprugom, Enom, potpisao rigorozan ugovor pred ulazak u Elitu, koji su overili kod njenog advokata.

Zbog toga on vešto izbegava se*sualne odnose sa Aneli, pa često spominje Enu pred njom, što je i Ahmićevoj počelo da smeta.

Kako otkriva njegov drug, Janjuš mora da povuče ručnu, jer će ostati bez honorara, ukoliko opet bude imao se*s u rijalitiju. Naime, on je sam predložio Eni da potpišu ugovor da svi njegovi honorari budu uplaćeni na njen račun, ako je opet prevari u rijalitiju. Time je želeo da pokaže koliko joj je stalo do nje, te da se konačno promenio.

Republika

Foto: Instagram.com, ST/Dragan Kadić

 

 

- Janjuš bi se odmah posle nedelju dana upustio u avanturu sa Aneli ili Jovanom, ali on zna da mora da ima končnicu i da ne sme opet da ima se*s pred kamerama. To je obećao Eni, a onda joj je predložio da advokat sastavi taj rigorozan ugovor i da oboje potpišu da sve pare idu njoj, ako je opet prevari. Da se razumemo, on je nju mnogo razočarao i ona mu je rekla da više nikada neće biti sa njim, ali se Janjuš nada da će Ena popustiti zbog njihove ćerke i da će opet biti porodica. Zbog toga je prihvatio da potpiše taj ugovor, kako bi ubedio Enu da je ozbiljan u svojim namerama - otkriva za Star izvor blizak Janjušu, pa dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

- Ona ga je zato i dovezla u Šimanovce, pre toga su bili na putovanju sa ćerkom. Osim toga, ona zna da neće imati dinara kad izađe iz rijalitija, ako se smuva sa Aneli i da će morati da se zajmi. Zato se on sad suzdržava i bori sam sa sobom, a Aneli nije smeo da kaže istinu. Da nije takva situacija - sigurno bi već imali se*s - završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading