JANJUŠ DOŽIVEO NERVNI SLOM! Rasuo se na KOMADE, kune samog sebe i DOZIVA MAJKU! Potresne scene (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

18.10.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresne scene u rijalitiju, Marko Janjušević Janjuš doziva majku da mu pomogne na sav glas!

JANJUŠ DOŽIVEO NERVNI SLOM! Rasuo se na KOMADE, kune samog sebe i DOZIVA MAJKU! Potresne scene (VIDEO)

Foto: printscreen/tiktok

Marko Janjuševiš Janjuš

Učesnik rijalitija "Elita" i bivši košarkaš, Marko Janjušević Janjuš, već godinama unazad važi za velikog zavodnika na imanju u Šimanovcima, međutim, isto tako prate ga i veliki poroci, zbog čega je nedavno doživeo emotivni slom pred kamerama.

Naime, Janjuš se osamio u dvorištu i zaplakao kao malo dete zbog velikog gubitka tokom kockanja, dozivajaći majku da mu pomogne, te se tom prilikom uhvatio za glavu i zakukako na sav glas.

- Taman popijem malo da mi bude lepo, imam i da popijem i da pojedem, sve imam... Do 15 imam, od 18 do 15, imam 18, imam 28, 29, 7 imam, 12 imam, 35, 26, 32, 0... I kako, kako da budem normalan? Kako?! I majka mi je govorila: "Nemoj, sine, kockati", majka mi je govorila, sve mi je govorila... Imala je dobre namere, govorila mi: "Nemoj se, sine, nervirati", majka mi moja govorila: "Nemoj se, sine, nervirati, da ne igraš to go*no" - kukao je bivši košarkaš na sav glas, a u jednom trenutku se raspao na komade, te prolio more suza.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading