PRIPREMA ENU ZA NOVU JAVNU PREVARU: Janjuš priznao da će sa Aneli preći GRANICU PRIJATELJSTVA, evo dokle je spreman da ide!

Autor:

Zadruga

24.09.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš pokušao da se "opere" od javnih afera, pa otkrio koliko daleko će ići sa Aneli.

PRIPREMA ENU ZA NOVU JAVNU PREVARU: Janjuš priznao da će sa Aneli preći GRANICU PRIJATELJSTVA, evo dokle je spreman da ide!

Foto: ST/D. KADIĆ, instagram.com

Marko Janjušević Janjuš poznat je kao jedan od najvećih rijaliti zavodnika svih vremena, a Maja Marinković i veza sa njom koštala ga je braka.

Janjušević se razveo sa suprugom Enom, a pre samo nekoliko meseci, ona mu je oprostila javnu prevaru i dala mu drugu šansu, sa kojom se Janjuš već sada kocka.

Naime, on se zbližio sa Aneli Ahmić, sa kojom provodi sve više vremena, a planiraju i odlazak na Rajsko ostrvo, gde će imati priliku da se osame i iskreno porazgovaraju o svemu.

Republika

Foto: Instagram.com

Ena Janjušević i Marko Janjušević Janjuš

 

Iako mnogi smatraju da će Janjuš ponovo prećši granicu i prevariti suprugu, on se odmah ogradio i otkrio šta je ove godine drugačije i da jedino se*sualni odnos predstavlja prevaru:

- Ja sam rekao, meni je ove godine prevara samo ako imam se*s sa nekom devojkom, sve ostalo mi nije prevara. Nemam ja 12 godina, da se tu držim za ruku sa nekom, samo ako imam se*s, to se može računati kao prevara - izjavio je Janjušević.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading