OVO JE TRAUMA ALEKSANDRE NIKOLIĆ SA KOJOM ŽIVI CEO ŽIVOT: Objavljena nikad viđena fotka koja krije JAKU BOL!

Autor:

Zadruga

22.09.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić objavila najbolniju fotografiju iz detinjstva!

OVO JE TRAUMA ALEKSANDRE NIKOLIĆ SA KOJOM ŽIVI CEO ŽIVOT: Objavljena nikad viđena fotka koja krije JAKU BOL!

Foto: Instagram.com

Starleta Aleksandra Nikolić nedavno je raskinula sa Filipom Carem, nakon što je saznala da ju je prevario sa misterioznom političarkom. Aleksandra je donela odluku da se potpuno vrati za Srbiju, a sada je otvorila porodični album, koji je sve raznežio. 

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Naime, Aleksandra iza sebe ima vrlo turbulentan život, o čemu svedoči i njena ispovest za Republiku pre ulaska u Zadrugu, kada je govorila o njenim bolnim trenucima, ali životu u Bujanovcu. 

Foto: instagram.com/alex_mima

Aleksandra Nikolić Narod pita

 

Na Instagram profilu Aleksandra je objavila fotografiju iz detinjstva, na kojoj je pozirala sa majkom Slovenkom. Ovu fotografiju je Aleks prvi put pokazala, a podsetimo, da je ona još tada bila u velikim problemima. 

Naime, Aleksandra je u ispovesti ispričala da do srednje škole nije upoznala biološkog oca, pa tako se može zaključiti da ova uspomena na detinjstvo nosi veliku bol. 

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić slike

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

22.09.2023 20:28

Ova "tera" jedno te isto ! Prestani više da dramiš i vi da pišete o tome !! Vi još ne znate šta znači TEŽAK ŽIVOT ! Pa bi - pare, da reši "težak život" , a ? Pare svakom trebaju ... Zašto se ne zaposli i ima MESEČNU PLATU 35.000,00 kao drugi, (tolika plata i ćute). U dvadeset i nešto godina "dočepala" se hiljade i hiljade evra, putovala, oblačila se , provodila, menjala muškarce (i imala ih kao 20 devojaka ukupno!), NIJE ustajala rano na posao , i : šta hoće više ! Kakav težak zivot, dosta više, šta kuka više !!!!!

Nensi

23.09.2023 13:16

@Vojvotkinja Tolstoj - Ti znas o njenom zivotu i muskarcima,i gde si ti videla da ona kuka.Jel nesto trazila od tebe mozda.

Sonja sociolog

24.09.2023 19:37

Zato imate potrebu da godinama vec oljujete po ovoj devojci. Sta je i zbog cega radila to samo ona zna, a i njena je stvar nikoga od nas nije ugrozila. Najbitnije je da se promenila, sazrela i sama sebi stvorila put ka boljem zivot. Samo napred devojko! Dusa se tvoja prepoznaje. Iskrena je!!!