ALEKSANDRA NIKOLIĆ U DRUGOM STANJU: Šok priznanje uživo u emisiji, PUNOM PAROM radila na bebi sa Carem!

Autor:

Zadruga

29.08.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog njene reakcije mnogi sumnjaju da je ostala u drugom stanju!

ALEKSANDRA NIKOLIĆ U DRUGOM STANJU: Šok priznanje uživo u emisiji, PUNOM PAROM radila na bebi sa Carem!

Foto: ATA Iages

Pobednica šeste sezone "Zadruge", Aleksandra Nikolić, sinoć je gostovala u emisiji "Narod pita", koja se svake noći emituje na televiziji Pink. Ona je razgovarala sa voditeljima Darkom Tanasijevićem i Mašom Mihailović, koja se sinoć prvi put pojavila na malim ekranima. 

Jedna od gledateljki koja se uključila u uživo program želela je da dobije priznanje od pobednice "Zadruge 6" da li je istina da je ostala u drugom stanju sa Filipom Carem, kao što se piše po novinskim naslovima. 

Republika

Foto: instagram.com/alex_mima

Aleksandra Nikolić

 

- Da li sam u drugom stanju?! Ja nisam dala tu izjavu, nisam proveravala zaista, ali ono što mogu da kažem jeste da smo Filip i ja radili na tome - odgovorila je Nikolićeva gledateljki koja joj je postavila pitanje.

Ovaj njen odgovor pokrenuo je lavinu komentara i podigao sumnje da je ona u drugom stanju, jer ipak ni u jednom momentu nije demantovala, već ostavila prostor da se i dalje veruje da Filip i onda postaju roditelji. 

Detaljnije možete pogledati o nastavku ovog teksta. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Etc6EfUIg38&ab_channel=ZadrugaOfficial

 

Podsećamo, na društvenim mrežama pre samo nekoliko dana pokrenula se priča da su Aleksandra i Car okončali svoju veridbu, jer je ona obrisala fotografije sa svom naloga na društvenoj mreži Instagram, ali je sinoć u emisiji "Narod pita" istakla da su i dalje u ljubavi i da brisanje slika nema nikakve veze sa krahom ljubavne veze. 

Republika

Foto: ATAImages

Aleksandra Nikolić i Filip Car

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading