FILIP CAR ZVANIČNO POSTAO VODITELJ: Izdato saopštenje o PRVOJ EPIZODI, ovo su svi detalji!

Autor:

Zadruga

30.08.2023

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car postao voditelj!

FILIP CAR ZVANIČNO POSTAO VODITELJ: Izdato saopštenje o PRVOJ EPIZODI, ovo su svi detalji!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Filip Car

Bivša zadrugar Filip Car izdao je zvanično saopštenje na svom Instagram profilu da je postao voditelj, te da već u ponedeljak njegovi pratioci mogu očekivati prvu pilot epizodu. Kako ističe, emisija će biti zabavnog karaktera, a on će poznati gosti raskrinkavati do srži. 

Foto: ATA Images, TV Pink

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 

Iako za sada nije poznato da li će se uopšte emitovati na nekoj televiziji, Filip ističe da će se emisija zvati ,,Carski rez", te da će biti dostupna na Jutjub platformi potpuno besplatno. 

Komentari su se usijali, a mi vam prenosimo njegovo obaveštenje sa Instagrama:

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Car

 

- Ponedeljak u 17h emitovaće se prva emisija pod nazivom ,,Carski rez". Emisija će se bazirati na zabavnom karakteru, ali ćemo imati i rubrike u kojima ćemo se baviti mnogim događajima koje će zanimati naše gledaoce i slušaoce! Naravno, imaćemo goste koje ćemo možda imati priliku upoznati iz totalno druge prizme, nego što smo do sada! Osim TikToka i ljudi sa te platforme, mi ćemo se baviti i raznim drugim temama - napisao je Filip. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading