PRVO OGLAŠAVANJE MATORE NAKON SKANDALA SA ANITOM: Otkrila nam je istinu o razvodu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora za Republiku je otkrila sve detalje svađe sa Anitom Stanojlović!

PRVO OGLAŠAVANJE MATORE NAKON SKANDALA SA ANITOM: Otkrila nam je istinu o razvodu!

Foto: printscreen/RTV Pink

Nakon što je u javnosti kao bomba odjeknula vest da su Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović navodno stavile tačku na brak, jer se supružnice više ne prate na društvenoj mreži Instagram, za Republiku se oglasila bivša učesnica "Zadruge" i otkrila istinu o drami koja se desila u njihovom stanu.

Naime, kako nam je Matora otkrila, haos je nastao oko gluposti i jer u tom momentu svojoj izabranici nije išla "uz dlaku", te ju je zbog toga blokirala na svim mrežama.

Republika

Foto: ATA Images

Matora i Anita

- Ja sam bolesna, pa se ne javljam nikom... Nismo raskinule nego se ona budalesa i kad nije po njenom, odmah drama! Oko gluposti se nadrdandala, nema nikakvog muškarca, kakav crni lom... To ništa nije istina, samo je nastao haos u trenutku, pobesnela zbog gluposti i blokirala me svuda. Meni je tu bila doktorka, primala sam infuziju zbog prehlade, posle se i Anita vratila i ponašala se normalno, sve je okej - kazala je Matora za Republiku.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Tomić Matora

Podsećanja radi, Matora i Anita napravili su svečanu ceremoniju venčanja na Svetom Stefanu, kojoj su prisustovali samo najuži krug porodice i prijatelja. Njihov odnos je od samog početka delovao idilično, a Tomićeva je čak govorila i da će kupiti veći stan, budući da planira zajednički život sa svojom izabranicom i njenim sinom, kao i da ima želju da se ostvari kao majka.

Republika

Foto: Instagram.com

Matora i Anita svadba

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading