VEĆ JE MUVAJU DRUGI MUŠKARCI: Anđela se oglasila iz Hrvatske, njeni roditelji SLAVE raskid sa Zvezdanom, otkrila detalje!

Autor:

Zadruga

22.06.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đuričićeva puni baterije na Hrvatskom primorju nakon raskida sa Zvezdanom!

VEĆ JE MUVAJU DRUGI MUŠKARCI: Anđela se oglasila iz Hrvatske, njeni roditelji SLAVE raskid sa Zvezdanom, otkrila detalje!

Foto: Instagram.com, Pixabay.com

Anđela Đuričić je juče napustila Crnu Goru i otišla u Split na odmor od svega. Ovo se dogodilo tri dana nakon javnog raskida sa Zvezdanom Slavnićem. Đuričićeva se oglasila iz Hrvatske i otkrila zbog čega je posetila Split i da li je sa Slavnićem raskinula zbog posla.

- Ćao svima, iskreno, trenutno šetam po primorju, spremam emisiju. Rasteretirala sam se, odmorila dosta. Od svega što me je zadesilo u životu, sad sam u Hrvatskoj. Tražim lokacije i goste, a usput se malo i odmaram - rekla je Anđela, pa progovorila o raskidu:

- Pa, znate kako, raskinula sam pre par dana. Mnogi su to shvatili kao da je zbog posla, nema veze sa tim. Posao je jedno, ljubav drugo. Nema veze sa tim. To je završeno iz drugih razloga. A da li ima nekoga, ima tu u inboksu udvarača, uvek je bilo, bilo je i dok sam bila u vezi - otkrila je Đuričićeva.

Republika

Foto: pixabay.com, Instagram.com

Anđela Đuričić

Anđela je otkrila i da dobija mnogo ponuda na društvenim mrežama, ali da je muškarci trenutno ne interesuju.

- Nemam tip muškarca, tek sam izašla iz veze, ne razmišljam u tom pravcu. Kad sam bila mala, kao i svaka žena, želela sam da je lep, harizmatičan, muško, ali sad ne razmišljam u tom smeru, fokusirala sam se na posao. Većinski se nasmejem kad mi pišu i ne gledam poruke. Završila sam jednu ljubav, fokusirala sam se na posao, gde najbolje da snimam, da bi to najbolje izgledalo - istakla je ona.

Ona je otkrila i kako je njena porodica reagovala na raskid sa Slavnićem.

- Pa sad... Šta da kažem, roditelji će me podržati u svemu. Ali da im je draže da sam sama i da sam se posvetila drugim stvarima, jeste. To je najblaža varijanta. Bilo im je drago. Dosta curica pita za brata, nije slobodan. Pišu mu na sve strane, zgodan, sladak, ali zauzet. Ali pišite mu na Instagram, nikad se ne zna. Šalim se - ispričala je Anđela, koja je najavila izlaske sa drugaricama.

Republika

Foto: ATA Images

Anđela i Zvezdan

- Resetovala sam se na moru, sve je nekako uticalo na mene da mi treba odmor. Ja sam rođena na moru, more mi je najveći restart, resetovala sam se baš. Ima sad tu nastupa po primorju, kad se odmorim malo, malo ću sa starim drugaricama, tu u julu, avgustu - nadovezala se Đuričićeva u jednoj emisiji.

Anđela se na samom kraju zahvalila Ani Ćurčić i Mileni Kačavendi zbog reči podrške nakon raskida sa Slavnićem.

- Hvala im - poručila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

22.06.2023 15:45

Možete da je primite i kao gosta, pa da vam zavede muževe, sinove i dede (pošto voli starije), obzirom da ste oduševljeni sa njenim "bistrim umom" !!

ola la

22.06.2023 17:42

Sad kad je koledž boj otpušio i razradio jedva dočekala da se pusti u saobraćaj pa makar i diljem Hrvacke ....i oni je gledali kako guta ....

Višnja

27.06.2023 05:19

Ne smarajte hejteri. Sikter!