ISKORISTILA IH, PA ŠUTNULA: Anđelu Đuričić fanovi OBASIPALI poklonima, pa je javno RASKRINKALI!

Autor:

Zadruga

21.06.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u "Bungiš timu", Anđelu raskrinkani najverniji fanovi!

ISKORISTILA IH, PA ŠUTNULA: Anđelu Đuričić fanovi OBASIPALI poklonima, pa je javno RASKRINKALI!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su nedavno stavili tačku na svoju vezu, a ona se vratila u rodnu Crnu Goru, gde uživa sa porodicom i prijateljima. Dok su bili u "Zadruzi 6", često su dobijali poklone od izvesne Dragane iz Geteborga, koja je bila u prijateljskim odnosima i sa Mokom Slavnićem, koji ju je često navodio u čestitkama koje je slao Anđeli i Zvezdanu.

Republika

Foto: instagram.com

Anđela i Zvezdan

Izgleda da se Anđela udaljila od svojih fanova, što je otkrila Dragana u svom uključenju. Kako kaže, Đuričićeva joj se nije ni zahvalila za sve što je uradila za nju i ne kontaktiraju sedam dana.

- Normalno da će da me hvali. Bila bi i ja njoj zahvalna, da je ona mene naučila kako se postaje voditeljka, kako se uzima lova na apartmanima, kako se postaje manekenka. Ja sam devojci pomogla, kako se otvara TikTok, gde treba da se uradi, šta... Ali ona je pametnija od mene. Ja protiv devojke nemam ništa, što nije u kontaktu sa mnom poslednjih sedam dana? Njoj je Moka pričao ko sam i šta sam bila za njih. Po deset puta su pričali sa mnom dnevno. Ima moj broj. Ja nisam bila ničiji fan. Znate li da ja znam čitav život Moke Slavnića. Sve znam. I sa tom Anđelom sam pričala dve sedmice. Što me nije nazvala i rekla: "Bez obzira na sve, hvala Vam, pomogli ste mi". Što se nije zahvalila ta lepotica? Što me nije nazvala? - istakla je Dragana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading